Συλλήψεις σε μίνι καζίνο

Εντοπίσθηκαν τις τελευταίες ημέρες, σε Καλλιθέα, Ζωγράφου και Άγιο Παντελεήμονα, τέσσερα καταστήματα, εντός των οποίων διεξάγονταν παράνομα παίγνια. Συγκεκριμένα:

1. Βραδινές ώρες της 28-6-2017, εντοπίσθηκε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα κατάστημα, εντός του οποίου βρίσκονταν εγκατεστημένα είκοσι δύο (22) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα και τρεις (3) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, άπαντα με εγκατεστημένο λογισμικό πρόγραμμα τύπου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ», τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) τραπέζι με τσόχα ειδικά διαμορφωμένο για τη διενέργεια απαγορευμένων τυχερών παιγνίων, καθώς και τέσσερις (4) κάμερες ασφαλείας.
Συνελήφθησαν, μία 52χρονη ημεδαπή και ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, προσωρινά υπεύθυνοι του καταστήματος, ενώ αναζητείται η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια, άπαντες κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων. 

2. Απογευματινές ώρες της 27-6-2017, εντοπίσθηκε στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατάστημα, εντός του οποίου βρίσκονταν δεκατέσσερις (14) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, με εγκατεστημένο λογισμικό πρόγραμμα τύπου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ», οι οποίοι και κατασχέθηκαν. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) τραπέζια με τσόχα, ειδικά διαμορφωμένα για τη διενέργεια απαγορευμένων τυχερών παιγνίων.
Συνελήφθησαν, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, ιδιοκτήτης του καταστήματος, μία 22χρονη ημεδαπή εργαζόμενη και ένας 31χρονος υπήκοος Φιλιππίνων που μετείχε ως παίκτης σε απαγορευμένο παίγνιο, άπαντες κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων.

3. Απογευματινές ώρες της 23-6-2017, εντοπίσθηκε στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατάστημα, εντός του οποίου βρίσκονταν δέκα (10) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, με εγκατεστημένο λογισμικό πρόγραμμα τύπου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ», οι οποίοι και κατασχέθηκαν. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (3) κάμερες.
Συνελήφθησαν, μία 39χρονη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και άλλα τέσσερα (4) άτομα (τρεις ημεδαποί και ένας υπήκοος Αλβανίας) που μετείχαν ως παίκτες σε απαγορευμένα παίγνια, άπαντες κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων.
Αναζητείται ο ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος.

4. Απογευματινές ώρες της 22-6-2017, εντοπίσθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατάστημα, εντός του οποίου βρίσκονταν εγκατεστημένα πενήντα ένας (51) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μέσω των οποίων διενεργούντο απαγορευμένα τυχερά παίγνια, οι οποίοι και κατασχέθηκαν. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) τραπέζια με τσόχα ειδικά διαμορφωμένο για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου "ρουλέτα", τρία (3) τραπέζια με τσόχα ειδικά διαμορφωμένο για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου " black Jack " καθώς και δεκατέσσερις (14) κάμερες ασφαλείας.

Συνελήφθησαν, ένδεκα (11) ημεδαποί, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του καταστήματος, άπαντες κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.