Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικοί και στην κατασκήνωση για την προστασία των παιδιών

Τη κατασκήνωση της Αναπλαστικής Σχολής, στην Πάτρα, η οποία λειτουργεί υπό την αιγίδα της 



Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, επισκέφτηκαν αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι πραγματοποίησαν διάλεξη στους μικρούς κατασκηνωτές.
Πιο συγκεκριμένα ο Αστυνόμος Α΄ Χαράλαμπος Σφέτσος και ο Αστυνόμος Β΄ Ιγνάτιος Τριανταφύλλου, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά της κατασκήνωσης, τους Ιερείς και τους εθελοντές, οι οποίοι ασχολούνται με την καθημερινή οργάνωση της λειτουργίας της και μέσα από μια διαδραστική διαδικασία να τους ενημερώσουν για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα για θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος.


Κατά τη διάλεξη, προβλήθηκε και βίντεο από την ενημερωτική εκστρατεία «SAY NO» της Europol (https://youtu.be/3Pd6-pSouTE), ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά μέσω διαλόγου.


Υπογραμμίζεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα, θα συνεχίσει να διοργανώνει, ενημερωτικές – εκπαιδευτικές δράσεις, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς και τις Αρχές της περιοχής μας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως της νεολαίας μας.


agrionionews.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια