Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρούπα και Μαζιώτης για τις φυλακές και το "ανεπιθύμητος"

Αναδημοσιεύουμε από το indymedia: Η υποκρισία στο ανακοινωθέν του Συντονιστικού των Κρατουμένων που βγήκε στις 11 Ιούλη και που αφορά το προβοκατόρικο ψεύτικο κείμενο
κρατουμένων της Ε΄ πτέρυγας που έλεγε ότι ο Μαζιώτης είναι ανεπιθύμητος στην Ε΄ πτέρυγα κατόπιν συνεννοήσεων με τον αρχιφύλακα Λαμπράκη, είναι ότι το υπογράφουν και αυτοί που σε συνεννόηση με την υπηρεσία της φυλακής απομόνωσαν τον σύντροφο Μαζιώτη στη Β΄ θέση της υπόγειας πτέρυγας μετά το επεισόδιο στο Εφετείο της 1ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα στις 30/6.
Είναι αυτοί που με την στάση τους προετοίμασαν το έδαφος για να βγει αυτό το προβοκατόρικο ψεύτικο κείμενο που στρεφόταν εναντίον των μελών του Επαναστατικού Αγώνα επικαλούμενοι την απόπειρα δολοφονικής επίθεσης ποινικής κρατούμενης εναντίον της Ρούπα, η οποία βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία με την φυλακή και το υπουργείο.
Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους κρατούμενους της Α΄ θέσης της υπόγειας πτέρυγας για τους οποίους έχουμε ήδη δημόσια πει ότι μαζί με τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου στις 30/6, δήλωσαν στον αρχιφύλακα Λαμπράκη και στον υπαρχιφύλακα Τσούκα ότι ο Μαζιώτης είναι ανεπιθύμητος, πράγμα που δεν το έχουν διαψεύσει. Όπως έχουμε επίσης δημοσιοποιήσει ότι στη συνεδρίαση του Εφετείου στις 5/7 ότι ο κατηγορούμενος σημαιοφόρος της ήττας του Επαναστατικού Αγώνα αφού ανήγγειλε την οριστική αποχώρησή του από την δίκη, δηλώνοντας ότι ο Μαζιώτης είναι ανεπιθύμητος σε κάθε πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού αυτό το γεγονός αποδεικνύει ότι οι πολιτικοί κρατούμενοι της Α΄ θέσης του υπογείου της ειδικής πτέρυγας είναι αυτοί που επιχειρούν να διαμορφώσουν ένα αρνητικό κλίμα για  εμάς στις φυλακές Κορυδαλλού.
Και τώρα έχουν το θράσος να συνυπογράφουν ένα κείμενο που καταγγέλλει αυτή την προβοκάτσια εναντίον μας για την οποία αυτοί είναι υπεύθυνοι. Η κατρακύλα τους δεν έχει όρια. Άραγε το Συντονιστικό δεν έχει καταλάβει τίποτα απ’ όλα αυτά;

Πόλα Ρούπα – Νίκος Μαζιώτης
μέλη του Επαναστατικού Αγώνα
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια