Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έγκλημα στον Λαγανά: Αγωγή-μαμούθ κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσει η οικογένεια του Αμερικανού

Στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων θα παιχτεί η τελευταία πράξη της άγριας δολοφονίας του 22χρονου Αμερικάνου Μπακαρί Χέντερσον. 



Η οικογένειά του αν και αρχικά δεν είχε αποκαλύψει τις μελλοντικές κινήσεις αποφάσισε στη μνήμη του παιδιού της να κινηθεί νομικά ώστε να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του. Ήδη την υπεράσπιση του Χέντερσον Μπακαρί φαίνεται πως έχει αναλάβει γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, ο κ. Αντρέας Πάτσης ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του αναμένεται να καταθέσει αγωγή-μαμούθ κατά παντός υπευθύνου με την οποία θα ζητείται αποζημίωση για ψυχική οδύνη.

«Η οικογένεια βρίσκεται ακόμα σε συναισθηματικό vertigo και αυτό είναι απόλυτα λογικό γιατί το παιδί τους ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και δεν γύρισε ποτέ. Έχω συνομιλήσει κατ'επανάληψη με τη μητέρα του Μπακαρί, που μου ζητάει επίμονα να κάνω ό,τι είναι δυνατόν σε νομικό επίπεδο για να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι. Μέσα στον Αύγουστο θα ταξιδέψω στην Αμερική για να συναντήσω την οικογένεια από κοντά. Εκ μέρους της οικογένειας θα κάνουμε τα πάντα για την τιμωρία των δραστών αυτής της βάναυσης και απάνθρωπης επίθεσης» δηλώνει στα «Παραπολιτικά» ο κ. Ανδρέας Πάτσης.



Τα δολοφονικά χτυπήματα του Χέντερσον 

Το βίντεο με τα δολοφονικά χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι του Μπακαρί 
τα ξημερώματα της 7ης Ιουλίου σε κεντρικό δρόμο του Λαγανά που είχε αποκαλύψει το protothema.gr έκανε το γύρο του κόσμου συγκλονίζοντας συγγενείς και φίλους του άτυχου νέου. 





Ο άτυχος Μπακαρί έτρεχε για να ξεφύγει από τους διώκτες του αλλά μια δυνατή κλωτσιά στα πλευρά τον ρίχνει στο πίσω μέρος σταθμευμένου αυτοκινήτου και εκείνος αμέσως σωριάζεται στο έδαφος. Σε κλάσματα δευτερολέπτων, εκείνοι που τον κυνηγούν, τον χτυπούν με κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα χωρίς έλεος.

Τα χτυπήματα είναι δολοφονικά αφού ο άτυχος Αμερικανός δεν φαίνεται ούτε μια στιγμή να έχει τη δυνατότητα να σηκωθεί από τον δρόμο.

Όταν οι θύτες καταλαβαίνουν πώς ο 22χρονος δεν έχει τις αισθήσεις του ενώ αίματα τρέχουν από το προςωπό το , σταματούν τα χτυπήματα. Κοπέλες που βρίσκονται στο σημείο και βλέπουν τουλάχιστον δέκα άτομα να χτυπούν βίαια έναν ανήμπορο να προστατευτεί άνθρωπο, προσπαθούν να τους σταματήσουν. Κάποιες άλλες πιάνουν το κεφάλι τους μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν αυτό που βλέπουν. Οι σκηνές του ξυλοδαρμού είναι άγριες και κάποια κορίτσια βάζουν τα κλάματα.

Ο Μπακαρί, πεσμένος στο δρόμο, δεν κινείται... Κάποιος προσπαθεί να του κάνει μαλάξεις για να τον συνεφέρει αλλά είναι μάταιο. Μέσα σε πέντε λεπτά έρχεται ασθενοφόρο και παραλαμβάνει τον 22χρονο που πλέον δε ζει.

Όταν το ασθενοφόρο φεύγει, σιγά-σιγά σπάει και το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο. Κάποιοι προσπαθούν να εξηγήσουν σε δύο κορίτσια με ποιον τρόπο χτυπήθηκε ο νεαρός δείχνοντάς τους πως οι κλωτσιές έπεφταν «σύννεφο».

Ο δρόμος σχεδόν αδειάζει και το μόνο που θυμίζει πως εδώ έπεσε νεκρός ο Χέντερσον Μπακαρί, είναι οι κυλίδες αίματος που βρίσκονται στο σημείο. 


protothema.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια