Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Χ.Α. έκαψε τον Μιχαλολιάκο

Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης έχουν οδηγήσει την ηγεσία της σε σπασμωδικές κινήσεις
πανικού.
Ενώ την προηγούμενη βδομάδα πρόβαλαν περιχαρείς τις δηλώσεις Μητσοτάκη στο «Politico», τη Δευτέρα απέκρυψαν ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. παραδέχτηκε στη Βουλή ότι η Χρυσή Αυγή «έχει στοιχεία εγκληματικής οργάνωσης».
Οσο για την τριήμερη κατάθεση-καταπέλτη του συντάκτη της «Εφ.Συν.» Γιάννη Μπασκάκη, το μόνο που βρήκε να αντιτείνει η Χρυσή Αυγή, ήταν ότι «ο Μπασκάκης ανέφερε ψευδώς ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε ομιλία του το 2012 στο ξενοδοχείο Crystal είχε αναφέρει ότι “όποιος περνάει έξω από τα γραφεία μας ή τρέχει ή δεν προλαβαίνει να τρέξει”. Τέτοια δήλωση δεν έχει γίνει ποτέ από τον Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο!».
Για κακή τύχη των χρυσαυγιτών, όχι μόνο είναι απολύτως ακριβής η αποκάλυψη του συντάκτη μας, αλλά υπάρχει και το βίντεο-ντοκουμέντο που το πιστοποιεί.
Εδώ ακούγεται καθαρά ο Μιχαλολιάκος να λέει ότι «οι δικοί μας είχαν κοπανήσει κάποιους Συριζαίους» και ότι οι αντίπαλοι της οργάνωσης «τρέχουνε ή δεν προλαβαίνουν να τρέξουν» έξω από τα γραφεία της.




Με την γκάφα αυτή, όχι μόνο αποδεικνύεται η ένδεια των υπερασπιστικών επιχειρημάτων της οργάνωσης, αλλά ουσιαστικά ομολογείται η εγκληματική δράση.
Καταγγέλλοντας ως ψευδή μια πραγματική δήλωση του Αρχηγού τους, άθελά τους οι χρυσαυγίτες εκθέτουν τον Μιχαλολιάκο και την οργάνωσή τους.


efsyn.gr/

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια