Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπάρχει διμοιρία που να κόβεται στα τρια; ; ;

Δημοσιεύουμε κείμενο του Γιάννη Πεχλιβανάκη από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: Εγώ λέω πως υπάρχει μέχρι τέσσερα..Τραγελαφικές καταστάσεις διαδραματίστηκαν χθες
που κατέφθασε η διμοιρία στο νησί της Χίου.Οταν έφτασε η στιγμή μετά απο 15 ώρες να καταλύσει στο ξενοδοχείο ουδείς γνώριζε σε ποιό θα γίνει η παραμονή.Μετά απο διαβουλεύσεις με την τοπική Διεύθυνση και του ξενοδοχείου βρεθηκαν καταλύματα σε 4 διαφορετικά ξενοδοχεία..
Συγνώμη η τοπική Διεύθυνση που αιτήθηκε της ενίσχυσης της δεν φρόντισε για την ομαλή διαμονή; ;Ζητάμε δυνάμεις χωρίς να διασφαλίσουμε τα απαραίτητα;.Απο αδιαφορία; ;Απο αμελεια; ;Απο φόρτο εργασίας που θα τοποθετηθούν διμοιρίες στα επερχόμενα πανηγύρια του 15 Αύγουστου; ;
Είναι απλά αχαρακτήριστο να ασχολείται η κεφαλή με το ποιος έγραψε τι στο Διαδίκτυο και οχι με το ρόλο που είναι επιφορτισμένος.
Πάντα θα φταίνε οι συνδικαλιστές που απλά το έφεραν στο φως και οχι αυτός που τοποθέτησε διμοιρία ας πούμε σε πανηγύρι της Αγ.Μαρκέλλας. .
Ευχαριστούμε πολύ για το σεβασμό που μας δείχνετε εδώ..Ευχόμαστε οταν έρθει η ώρα να σας φερθούν ανάλογα για να καταλάβετε έστω μια ικμάδα απο την ψυχολογία των παιδιών. .
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Τακτικό μέλος συμβουλίου μεταθέσεων αστυνομικών υπαλλήλων Νομού.Θεσσαλονίκης
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια