Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πότε θα δουν τα χρήματα των δανείων του ΤΕΑΠΑΣΑ στους λογαριασμούς τους 956 αστυνομικοί και πυροσβέστες

Πολλοί αστυνομικοί και πυροσβέστες ρωτουν σχεδόν σε καθημερινή βάση με μηνύματα και email το bloko.gr πότε θα πιστωθούν τα χρήματα από τα εγκεκριμένα από το ΤΕΑΠΑΣΑ δάνεια στους
λογαριασμούς τους.

Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση που είχαμε, για την πρώτη κατηγορια των αιτήσεων, για λόγους υγειας, δηλαδή, οι αιτήσεις παραδόθηκαν και τα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς μεχρι την επόμενη Τεταρτη σταδιακα. Για όσους δεν εχουν δώσει αριθμό IBAN, αυτοί θα κληθούν στις τράπεζες για να δωσουν εντολη σε ποιο λογαριασμο θα κατατεθούν τα χρήματα καθώς λόγο capital control δεν γίνεται ανάληψη ολόκληρου του ποσού. Οι υπολοιπες κατηγοριες αιτησεων που εγκρίθηκαν είναι στον παρεδρο για έλεγχο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση στην πρώτη κατηγορία που επίκειται η πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς είναι 155 αστυνομικοί της πρώην ΑΠ και 282 της πρώην Χωροφυλακής. Για πυροσβέστες δεν θυμούνταν αριθμό. Στους πυροσβέστες και συγκεκριμένα για τους 519 που υπέβαλαν αίτηση, επίσης θα χορηγηθούν τα δάνεια σταδιακά μέχρι την επόμενη Τετάρτη, αλλά συνολικά για όλες τις κατηγορίες, καθώς τα δικά τους αιτήματα εξετάστηκαν από διαφορετικό πάρεδρο.

Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από το ΤΕΑΠΑΣΑ

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια