Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με 4 αστυνομικούς έμεινε η Ασφάλεια του Ρέντη



Με τέσσερις αστυνομικούς έχει μείνει το Τμήμα Ασφαλείας Ρέντη, όπως διαβάζουμε στο έγγραφο της Ένωσης Πειραιά: Αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας
επισκέφτηκε το Τ.Α. Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής μας, γίναμε κοινωνοί των αποτελεσμάτων της κρατικής αδιαφορίας, σε τέτοιο βαθμό που να αναρωτιόμαστε αν μπορεί να έγινε τυχαία, για τους εργαζόμενους Αστυνομικούς αλλά και για την «ασφάλεια» των κατοίκων της περιοχής.

Το Τμ. ασφαλείας Αγ. Ι. Ρέντη είναι μία υπηρεσία που στον Τομέα Αστυνόμευσής του είναι υπεύθυνο για την διατήρηση της Ασφάλειας των πολιτών, σε ένα από τα μεγαλύτερα Mall-Cinema με την επωνυμία «Village-Α.Ι.Ρέντη», το μεγαλύτερο Λούνα Παρκ με την επωνυμία «Allou Fun Park», το Γήπεδο Πετοσφαίρισης της ομάδας « Ο.Σ.Φ.Π», τις αθλητικές εγκαταστάσεις του  ποδοσφαιρικού τμήματος του «Ο.Σ.Φ.Π.», την μεγαλύτερη αγορά των Βαλκανίων «Κεντρική Λαχαναγορά Αγ.Ι. Ρέντη» και πλήθος άλλων εταιρειών, μεγάλων αποθηκών αλλά και μία από τις μεγαλύτερες συνοικίες εργατικών κατοικιών στην Αττική.

Η ασφάλεια όλων των κατοίκων και των εργαζομένων της περιοχής εναπόκειται στους τρείς (03) εναπομείναντες εργαζόμενους αστυνομικούς και τον Διοικητή τους. Οι αφανείς αυτοί ήρωες της καθημερινότητας, δίνουν όλο τους τον εαυτό και καταβάλουν καθημερινά υπερπροσπάθεια για να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία της υπηρεσίες που χρειάζεται για να είναι αυτή ασφαλής.
Αρκεί όμως αυτό; Επιτυγχάνεται η ασφάλεια με μόνο τέσσερις (4) Αστυνομικούς;


Δυστυχώς δεν αρκεί, συναντήσαμε εργαζόμενους Αστυνομικούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να περάσουν λίγο χρόνο με την οικογένεια τους, για να ανταποκριθούν σε αυτές με ζήλο και φροντίδα καθώς και σε άλλες πλείστες προσωπικές τους υποχρεώσεις. Για να πάρει ο εργαζόμενος Αστυνομικός την εβδομαδιαία ημερήσια ανάπαυσή του (ρεπό) θα πρέπει να κλείσει η υπηρεσία! Για να εκτελεστεί το πλήθος εκκρεμών δικογραφιών, εισαγγελικών παραγγελιών, καταδικαστικών αποφάσεων, κ.α. ή για να διατεθεί για ένα οχτάωρο περιπολία, θα πρέπει να μην υπάρχει κανείς στο τμήμα, ούτε καν αξιωματικός υπηρεσίας! Οι εργαζόμενοι αυτοί αστυνομικοί, που προφανώς προσφέρουν υπηρεσίες που παραπέμπουν σε αντίστοιχες του ΄΄ κινηματογραφικού - υπεράνθρωπου Αστυνόμου Κάλαχαν ΄΄,  ως πότε θα αντέχουν;  Ως πότε θα υπερβάλλουν εαυτό;

Επειδή είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη να ζει, αλλά και να μεγαλώνει την οικογένεια του με αξιοπρέπεια και ασφάλεια, απαιτούμαι άμεσα να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από τους αρμόδιους φορείς για την ενίσχυση της πραγματικής αστυνόμευσης της περιοχής και του Τμήματος Ασφαλείας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΙΟΤΣΟΣ                               ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΛΑΧΙΑ

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια