Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Έχω δεσμό με κοπέλα, αλλά θόλωνα" - Τί είπε ο 29χρονος του Πειραιά για τις απόπειρες βιασμού

Την κράτησή του τουλάχιστον μέχρι τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές μετά την απολογία του 29χρονου, που κατηγορείται για απόπειρες βιασμού σε
διάφορες περιοχές του Πειραιά.
Μπορεί μόνον έξι νεαρές γυναίκες να έχουν αναγνωρίσει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο, που τους επιτέθηκε, και αυτές οι περιπτώσεις να συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, αλλά ο ίδιος ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι έχει κάνει δεκάδες.
Διαβάστε ένα απόσπασμα της ομολογίας του:
Δεν ξέρω τι με έπιανε και τις έκανα. Ξαφνικά θόλωνα, όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα, την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα, ίσως πάνω από δύο χρόνια. Πιστεύω ότι έχω επιτεθεί σε πάνω από πενήντα-εξήντα νεαρές γυναίκες.
Αστυνομικοί και δικαστικοί εντυπωσιάστηκαν, όταν τους ανέφερε ότι έχει δεσμό με μία κοπέλα, αλλά ότι παρ’όλα αυτά υπήρχαν και μέρες, που έκανε δύο επιθέσεις μέσα σε λίγες ώρες: Δεν έκανα κάθε μέρα τέτοιες πράξεις. Προσπαθούσα να συγκρατηθώ. Έχει τύχει να κάνω τέτοιου είδους πράξη δυο φορές μέσα στην ίδια μέρα. Τελευταία φορά έκανα κάτι τέτοιο, αν θυμάμαι καλά, πριν από τρεις μέρες στα βοτσαλάκια, στην Καστέλα.
Ο συνήγορος υπεράσπισής του, πάντως, επιμένει ότι ο εντολέας του αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ειδικά από τότε που έχασε τον πατέρα του και διέκοψε τη φαρμακευτική αγωγή του. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι είναι μυθομανής και πως πολλά από αυτά που λέει δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Μανώλης Ασαριώτης


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια