Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναζητούν ασυνείδητο οδηγό που σκότωσε 26χρονο

Μαρτυρίες που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση του ασυνείδητου οδηγού ο οποίος έκοψε το



 νήμα της ζωής ενός νέου ανθρώπου στην περιοχή Δένδρα του Τυρνάβου και τον εγκατέλειψε αβοήθητο, αναζητούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Λάρισας που διενεργούν προανάκριση.


Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 23.20 τη νύχτα της Τετάρτης στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Δένδρων – Τυρνάβου, όταν το άγνωστο όχημα παρέσυρε έναν 26χρονο Αλβανό που περπατούσε στην άκρη του δρόμου, αλλά ο οδηγός δεν έκοψε καν ταχύτητα για να δει αν μπορούσε να τον βοηθήσει.

Διερχόμενοι οδηγοί είδαν το ακίνητο σώμα στο οδόστρωμα και κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο νεαρό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όμως εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη που προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα και καλούν όποιον γνωρίζει ο,τιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη να επικοινωνήσουν με την Τροχαία.

Ασυνείδητο οδηγό αναζητούν οι αρχές και στο Ηράκλειο. Πρόκειται για τον οδηγό ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που συγκρούστηκε το απόγευμα της Πέμπτης με μοτοποδήλατο το οποίο οδηγούσε μια 40χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε στο οδόστρωμα. Ωστόσο, ο υπαίτιος αντί να σταματήσει για να τη βοηθήσει την εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε. Ασθενοφόρο μετέφερε την 40χρονη στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς, διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα.


protothema.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια