Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τραγικό: Ηταν σε υπηρεσία στο 251 ΓΝΑ η μνηστή του 34χρονου, όταν έμαθε για την πτώση του αεροπλάνου

Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για την αρραβωνιαστικιά του 34χρονου, Νικόλαου



 Γρηγορίου, αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας, που έχασε τη ζωή του στο αεροπορικό δυστύχημα στη Λάρισα.





Η κοπέλα εργάζεται ως οφθαλμίατρος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, το οποίο τέθηκε σε ετοιμότητα χθες το βράδυ για να υποδεχθεί τραυματία ή νεκρό από την πτώση του αεροπλάνου.

Εκείνη την ώρα η κοπέλα ήταν σε υπηρεσία και εκεί έμαθε την τραγική κατάληξη του αγαπημένου της...

Οι 34χρονος Νίκος Γρηγορίου και ο 43χρονος φίλος του Διονύσης Τσεκούρας, επιχειρηματίας στη Λάρισα, βρέθηκαν να πετούν μαζί, όπως και άλλες φορές, αφού ήταν μέλη της αερολέσχης Λάρισας.

Ο Νίκος Γρηγορίου μεγάλωσε στην Αμφιλοχία και μπήκε στην Σχολή Ικάρων. Πετούσε με αεροσκάφη «Φάντομ» και υπηρετούσε στην 348 Μοίρα. Όταν η Μοίρα έκλεισε φέτος το καλοκαίρι, μετατέθηκε για την 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα, όπου παρουσιάστηκε και στη συνέχεια έλαβε άδεια.

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν στις 3 τα ξημερώματα δεμένοι στα καθίσματα του αεροσκάφους, το οποίο κατέπεσε στην περιοχή Δένδρα.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της Αερολέσχης ήταν δύσκολη, καθώς η νύχτα και το μικρό μέγεθος του αεροσκάφους εμπόδιζαν τον εντοπισμό του. Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις της αστυνομίας, 10 οχήματα και 23 άνδρες της Πυροσβεστικής, αλλά και ελικόπτερο του Στρατού.


protothema.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια