Στη Βουλή... η δυσωδία του «Noor One»

Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης αναμένεται το απόγευμα στη Βουλή, οπότε και θα συζητηθεί το θέμα της φερόμενης επικοινωνίας του υπουργού
Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Ε. Γιαννουσάκη και των καταγγελιών για αντιθεσμικές παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης του πλοίου «Νοοr One».

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει προγραμματιστεί διαδοχικά η συζήτηση τριών επίκαιρων ερωτήσεων συναφών με τα προαναφερόμενα ζητήματα, και, όπως έγινε γνωστό από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, η κυβέρνηση θα απαντήσει διά των αρμοδίων υπουργών.

Ειδικότερα, στις 17:00 ο Πάνος Καμμένος απαντά σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδ. Γεωργιάδη με αντικείμενο την «επικοινωνία του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη».
Έχοντας την πλήρη στήριξη του πρωθυπουργού στο θέμα, ο κ. Καμμένος αναμένεται να περάσει στην αντεπίθεση αποκαλύπτοντας συγκεκριμένα στοιχεία.
Στη συνέχεια ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρου Παπαθεοδώρου με αντικείμενο αντιθεσμικές παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση για το «Noor One».

Ο κ. Κοντονής θα απαντήσει και σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού για παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης.
Αξίζει να σημειωθεί η στάση της Νέας Δημοκρατίας που επέλεξε να κάνει σημαία της το «Noor One», με το οποίο επί σχεδόν 3 χρόνια δεν είχε ασχοληθεί, χωρίς μάλιστα να απαντά στις κυβερνητικές αιτιάσεις ότι ταυτίζεται άκριτα με συγκεκριμένο επιχειρηματία.


efsyn.gr
_