Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Αγριο» πάρτι αστυνομικών της ασφάλειας της G20 -Εκαναν σεξ δημόσια, κράδαιναν όπλα μεθυσμένοι και πήγαν...σπίτια τους

Αστυνομικοί από το Βερολίνο, που εστάλησαν στο Αμβούργο για τη Σύνοδο της επόμενης 


εβδομάδας επέστρεψαν στα σπίτια τους, μετά τα δημοσιεύματα για το άγριο πάρτι που οργάνωσαν εκεί, κατά τη διάρκεια του οποίου έκαναν σεξ και ουρούσαν δημόσια, ενώ άλλοι κράδαιναν τα όπλα τους μεθυσμένοι.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Αμβούργου επιβεβαίωσε ότι τρεις μονάδες, αποτελούμενες από περίπου 300 αστυνομικούς, από το Βερολίνο απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντά τους στα μέτρα ασφαλείας ενόψει της Συνόδου, στο περιθώριο της οποίας αναμένονται επεισόδια. Οι εμπλεκόμενοι αναμένεται να αντιμετωπίσουν συνέπειες.
Η εφημερίδα Bild δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι. Σε αυτές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εμφανίζονται αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα, που κρατούν ποτά, μπουκάλια μπίρας και καπνίζουν ναργιλέ, σε καμπ με κοντέινερ στο Αμβούργο όπου εγκαταστάθηκαν.
Ακόμη, σύμφωνα με την Bild, ένας αστυνομικός χόρευε πάνω σε τραπέζι, που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο, φορώντας μόνο ένα μπουρνούζι, ενώ το όπλο του κρεμόταν από τον ώμο του.  
Αλλες γερμανικές εφημερίδες, σύμφωνα με το Reuters, έγραψαν ότι γυναίκα και άνδρας αστυνομικοί έκαναν σεξ στο πάρτι, ενώ άλλοι ούρησαν σε φράχτες του καμπ, το οποίο παλιότερα έχει χρησιμοποιηθεί για τη φιλοξενία προσφύγων.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η ηγεσία της αστυνομίας του Αμβούργου αποφάσισε να απαλλάξει τους συναδέλφους από το Βερολίνο, εξαιτίας απρεπούς συμπεριφοράς», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης.
Περίπου 20.000 αστυνομικοί έχουν επιστρατευθεί για τα ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της Συνόδου κορυφής των G20, στις 7-8 Ιουλίου.
iefimerida.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια