Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση: Βρήκαν πέντε χασισοφυτείες στον Μυλοπόταμο

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου με τις αρχές να εντοπίζουν πέντε συνολικά χασισοφυτείες!
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τρείς άνδρες – ηλικίας 24, 58 και 82 χρόνων – είχαν προχωρήσει στην καλλιέργεια των πέντε χασισοφυτειών στα ορεινά του Μυλοποτάμου.

img_0113-1
Οι χασισοφυτείες αποτελούνταν από 814 συνολικά δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς και βρισκόταν σε στάδιο ανάπτυξης καθώς είχαν ύψος έως και 1,5 μέτρων.
img_0123
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις άνδρες οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την ήδη σχηματισμένη σε βάρος τους δικογραφία.
img_0131
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιχείρηση συμμετείχαν: αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου.
img_0132

πηγή: cretapost
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια