Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο σκοτάδι η Άμεση Δράση!!! "Η αλλαγή της βάρδιας γίνεται με φακούς και τα βιβλία υπηρεσίας συμπληρώνονται με φαναράκια..."

Αναμφίβολα η οικονομική κρίση έχει φέρει σε αδιέξοδο πολλές υπρεσίες της ΕΛΑΣ και έλλειμμα στην επιλογή λύσεων. Όμως, όταν η αναφορά γίνεται για την άμεση δράση, που
αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην αστυνόμευση και την υπηρεσία που παραστέκεται σε πρώτο χρόνο στο όποιο πρόβλημα ανασδφάλειας βιώνει  πολίτης, η υπέρβαση πρέπει να θεωρείται αυτονόητη.

Ελπίζουμε κι επενδύουμε στις δεδομένες ευαισθησίες και στις προσπάθειες που καταβάλει η ηγεσία στο σύνολο της, για την επίλυση του προβλήματος. Αναμένουμε επίσης η επόμενη επιστολή του αστυνομικού να είναι φωταγωγημένη.

Διαβάστε το συγκλονιστικό κείμενο αποκάλυψης του ... χθόνιου ερέβους.



Αγαπητό bloko σας γράφω αυτή την είδηση επειδή πιστεύω θα αναδείξετε το θέμα με την δέουσα προσοχή που αρμόζει και σας παρακαλώ να διατηρηθεί η ανωνυμία μου.

Εν έτι 2017 ο όρχος των περιπολικών της Άμεσης Δράσης Αττικής, που βρίσκεται στην Μεσογείων, λειτουργεί χωρίς ρεύμα για τέσσερις (4) συνεχόμενες μέρες. Δεν υπάρχει ούτε γεννήτρια για να φορτίσουμε τους ασυρμάτους μας και παρόλο που έχει ενημερωθεί αρμοδίως η Υπηρεσία δεν προτάθηκε ούτε η εξυπηρέτηση μας από διπλανές Υπηρεσίες όπως το Αρχηγείο, ο όρχος της Διεύθυνσης Ασφαλείας και λοιπές που βρίθουν χώρων και ρεύματος.

Σήμερα 24-06-2017 μας ενημέρωσαν ότι η βλάβη στο ρεύμα μπορεί να διαρκέσει έως και έξι (6) μήνες σε μια τοποθεσία που εξέρχονται τα μισά και παραπάνω περιπολικά αυτοκίνητα που εργάζονται στην Αττική.

Καθημερινά περνάνε έμπροσθεν μας από υπαστυνόμοι έως ταξίαρχοι και συνδυκαλιστές (που εργάζονται στην Άμεση Δράση) και δεν δίνει κανείς καμία σημασία. Η αλλαγή της βάρδιας γίνεται με φακούς και τα βιβλία Υπηρεσίας συμπληρώνονται με φαναράκια (!!!). Από αυτήν την Άμεση Δράση περιμένουν ,αυτοί που αδιαφορούν, να καταπολεμήσει το οργανωμένο έγκλημα και τα απανταχού άβατα. Κρίμα που μια Υπηρεσία κάποτε αιχμή δόρατος στερείται των βασικών πλέον και ρεύματος.

Ένας απλός ΑμεσοΔρασίτης.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια