Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απάντηση στον Π. Χαρέλα για τον στρατωνισμό των αποσπασμένων αστυνομικών

Το κείμενο που ακολουθεί από τον πρώην πρόεδρος της ένωσης Αλξανδρούπολης, Κώστα Χατζηαναγνώστου.

"Διάβασα το
κείμενο συναδέλφου προερχομένου από Σ/Φ "περί συνέλευσης ποντικών και συγκέντρωσης αστυνομικών στα Εξάρχεια".

Δεν θα σταθώ στην ουσία του κειμένου αλλά σε μια παράγραφο με την οποία απαντά σε σχόλιο συναδέλφου και με την οποία επιχειρεί να παραποιήσει την ιστορία της τότε εποχής το 2012 τον Αύγουστο όταν εν μια νυκτί 1881 συνάδελφοι μετακινήθηκαν στον Έβρο και ότι χωρίς να κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας πέτυχαν λέει να βελτιώσουν τις συνθήκες διαμονής των αποσπασμένων συναδέλφων.

Χωρίς να παραγνωρίζω και την δική τους συμβολή θα πω τα εξής διότι έζησα πρωταγωνιστικά τα γεγονότα ως πρόεδρος της ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης και μέλος του Δ. Σ. της ΠΟΑΣΥ.

Η τότε διοίκηση της ΠΟΑΣΥ πέρα από την έκτακτη σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία της στην Αλεξανδρούπολη με όλους τους θεσμικούς φορείς του Νομού (ο τότε πρόεδρος ο Φωτόπουλος ο Χρήστος το πρωί βρισκόταν στα Ιωάννινα και το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη) με την ολονύχτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Α. Δ. Ορεστιάδας πέτυχε πέραν όλων των άλλων να μην στρατωνιστούν στην ουσία οι συνάδελφοι στους κοιτώνες του ΤΔΑ Διδμοτείχου με θερμοκρασίες Σαχάρας και χωρίς κλιματιστικά αλλά σε ξενοδοχεία με ανθρώπινες συνθήκες.

Αυτά τα ολίγα για την αποκατάσταση της τότε πραγματικότητας".





_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια