Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι αλλαγές στην Αστυνομική Διεύθυνση της Εύβοιας

Ξεκίνησε η εφαρμογή της αναδιάταξης – αναδιοργάνωσης, σύστασης και λειτουργίας περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας και
Φωκίδας, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Πιο συγκεκριμένα, με το νέο τους οργανόγραμμα λειτουργούν από την Δευτέρα 12-06-2017 η Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, και από την 10-06-2017, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας και Φωκίδας, στο πλαίσιο της ευρύτερης μεταρρυθμιστικής προσπάθειας που επιχειρείται, με στόχο την αναβάθμιση της δομής και λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επισημαίνεται ότι βασικός σκοπός αποτελεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, μέσω επαρκώς στελεχωμένων και άρτια εξοπλισμένων αστυνομικών Υπηρεσιών.

Ειδικότερα, οι μεταβολές που επέρχονται στις υφιστάμενες Υπηρεσίες των ανωτέρω Διευθύνσεων Αστυνομίας, είναι οι ακόλουθες:
Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας

• Ιδρύθηκε Τμήμα Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, το οποίο στεγάζεται στον 1ο όροφο του κτηρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, επί της οδού Αρεθούσης – 153, στη Χαλκίδα.
• Το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης καταργήθηκε και ιδρύθηκε Αστυνομικός Σταθμός Νέας Αρτάκης, ο οποίος υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.
• Το Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού καταργήθηκε και ιδρύθηκε Αστυνομικός Σταθμός Αιδηψού, ο οποίος υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.
•Ο Αστυνομικός Σταθμός Ψαχνών καταργήθηκε και ιδρύθηκε Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων.
•Ο Αστυνομικός Σταθμός Σκύρου καταργήθηκε και ιδρύθηκε Αστυνομικό Τμήμα Σκύρου.
• Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Βασιλικού και Αυλίδας καταργήθηκαν και οι περιοχές δικαιοδοσίας τους εντάχθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας. Επιπλέον σε Βασιλικό και Αυλίδα, για την εξυπηρέτηση των πολιτών, λειτουργούν από τον περασμένο Μάρτιο, αντίστοιχοι Τοπικοί Αστυνόμοι.
Οι λοιπές υφιστάμενες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, παραμένουν ως έχουν.

Πηγή: evianews

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια