Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ευέλπιδες Ελπίδα υπερασπίζονται συμμαθητή- συμμαχητή τους με το ΓΕΣ να σιωπά!

Ευέλπιδες που αποδεικνύουν ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε πολύ καλύτερο και ποιοτικότερο Στρατό… Ευέλπιδες που υπερασπίζονται τον συμμαθητή τους και αύριο συμμαχητή
τους… Ευέλπιδες που μίλησαν και έσπασαν την εκκωφαντική σιωπή του ΓΕΣ!
Από χθες ένα κείμενο περί Αλβανού που έγινε αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας διάφορα σχόλια. Πολλά απ΄ αυτά ακραία, γραμμένα απ΄ όσους είναι πρώτοι στην μάχη του…play station .
Το ΓΕΣ δεν είπε λέξη τηρώντας την αφωνία του. Οι συμμαθητές του Εύελπι όμως απάντησαν στην ιστοσελίδα που πρωτοδημοσίευσε το άρθρο.
Γράφουν:
“Συμβιώνοντας με αυτόν τον άνθρωπο για 4 ολόκληρα έτη στα πλαίσια της φοίτησης μας στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), μπορούμε να βεβαιώσουμε τους αναγνώστες για την αγάπη, που εξέφραζε με λόγια και πρωτίστως εκδήλωνε με πράξεις αυτός ο άνθρωπος. 
Αρκεί να σημειώσουμε, ότι συμμετείχε σε όλες τις παρελάσεις και τις εκδηλώσεις, που διεξήχθησαν για να τιμήσουμε τους πεσόντες των μαχών, εκφράζοντας έτσι το δέος και το σεβασμό του για τους προγόνους και την ιστορία της χώρας μας. Πρόκειται για έναν Ευελπι -και πλέον περήφανο ανθυπολοχαγό- με άριστες γνώσεις ιστορίας και όχι μόνο. Υπήρξε άριστος σε όλα τα ακαδημαϊκά μαθήματα κατά τη διάρκεια και των τεσσάρων χρόνων φοίτησης του στη σχολή μας. 
Πέραν όμως των ακαδημαϊκών του διακρίσεων, αξίζει να αναφερθούμε ότι ήταν εξίσου ικανός αναφορικά με τα στρατιωτικά του προσόντα. Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και είναι μαραθωνοδρόμος. Ως τεταρτοετής είχε ανακηρυχθεί επιλοχίας και διοικούσε το λόχο του με μεγάλη αποτελεσματικότητα και επιτυχία, αποτελώντας έμπνευση και πρότυπο  για τους νεότερους μελλοντικούς αξιωματικούς, οι οποίοι εξέφραζαν το θαυμασμό και το σεβασμό τους προς το πρόσωπο του. Συγκεκριμένα, στο δεύτερο έτος ήταν 10ος στη σειρά μεταξύ των συμμαθητών του, στο τρίτο έτος 5ος και στο τέταρτο 9ος, ενώ αποφοίτησε 8ος στη σειρά εκ των 213 αξιωματικών και επέλεξε πρώτος το όπλο του πεζικού. Ήταν μεταξύ των 25 Ευελπίδων, που επελέγη να φοιτήσει και στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών (ΣΧΑΛ). Επιπρόσθετα, η σχολή μας τιμητικά τον επέλεξε ως εκπρόσωπο της σε ευρωπαϊκό συνέδριο στη Σλοβακία στα πλαίσια του θεσμού του Military Erasmus λόγω των επιδόσεων του, αλλά και της πολύ καλής γνώσης της Αγγλικής και της Γερμανικής γλώσσας από μέρους του . 
Όλες αυτές οι διακρίσεις, τα ακαδημαϊκά και στρατιωτικά προσόντα παραπέμπουν σε έναν ικανό αξιωματικό. Δεν πρόκειται όμως μόνο για αυτό. Πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο με άρτιο χαρακτήρα και αξιέπαινη προσωπικότητα, για ένα άτομο που αναμφίβολα είναι πατριώτης και πλήρης από συναισθήματα σεβασμού και αγάπης για την Ελλάδα μας. Τέτοιους αξιωματικούς χρειάζεται ο στρατός μας. Κι όταν λέμε τέτοιους εννοούμε ανθρώπους ηθικούς, μαχητικούς, πειθαρχημένους, ικανούς για το “αρχειν και το αρχεσθαι”, ανθρώπους ποιοτικούς.
Είναι πολύ άδικο ένας τέτοιος άνθρωπος να στιγματίζεται λόγω της καταγωγής του και ταυτοχρόνως  να αγνοούνται όλα τα παραπάνω”.
militaire.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια