Ξεφτιλισμένο κράτος των Αθηνών... Κείμενο οργής του προέδρου των αστυνομικών Κυκλάδων

Ξεφτιλισμένο κράτος των Αθηνών...Πολίτες β' Κατηγορίες οι νησιώτες..Όλες οι Υπηρεσίες υποστελεχωμένες(αστυνομία,πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Νοσοκομεία, σχολεία,
πολεοδομία, κτλ)..

Και ας λέει το άρθρο 101 παρ'. 4 του Συντάγματος πως 《ο κοινός νομοθέτης και η Διοίκηση, όταν δρουν κανονιστικά, υποχρεούνται να λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες των νησιωτικών και ορεινών περιοχών, μεριμνώντας για την ανάπτυξή τους 》Υψηλά γράμματα θα μου πεις για κάποιους...Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να γράψω... Ντροπή σας κύριοι...

Αφορμή για το ξέσπασμα οργής αι αγανάκτησης του Βαγγέλη Κεφάλα, το κείμενο και οι φωτογραφίες που ακολουθούν από το cyclades24.gr


Πρωτη Ενημέρωση 16:42: Νεκρός στο δρόμο – Άφαντο το ΕΚΑΒ – Δραματικές εικόνες στον τόπο του δυστυχήματος με την άφιξη της οικογένειας του
Ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Σαντορίνη, σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τις 3, στο οποίο ένας άνδρας έχασε την ζωή του.
Πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας, που κινούνταν με το μηχανάκι του, στο «Εμπόρειο», βρέθηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ο θάνατος του προήλθε από σύγκρουση με άλλο όχημα ή αν έχασε τον έλεγχο του δικύκλου.
Όπως ενημερώνει το Flashnews.gr, κάτοικος της Σαντορίνης, που διαμένει πλησίον του τόπου που σημειώθηκε το δυστύχημα, το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο 1 ώρα και 40 λεπτά αφότου ο άνδρας έχασε την ζωή του,με τον θανόντα να βρίσκεται στο οδόστρωμα, καλυμμένος με ένα άσπρο πανί!
Στο τόπο της τραγωδίας έφτασε η οικογένεια του άτυχου οδηγού, που έπαθε σοκ, με μια γυναίκα, που εκτιμάται ότι είναι η σύζυγος του να λιποθυμά στο οδόστρωμα.

Νεότερη Ενημέρωση 17:42: Δύο (;) ασθενοφόρα έφτασαν περίπου στις πέντε παρα δέκα,μια ώρα και σαράντα λεπτά αφότου σημειώθηκε το δυστύχημα.
Αναγνώστης ενημέρωσε πώς όταν επικοινώνησε με το ΕΚΑΒ, του ανέφεραν ότι το μοναδικό ασθενοφόρο που διαθέτει το νησί βρίσκεται σε ένα άλλο ατύχημα που εμπλέκεται ένας τουρίστας. Αργότερα όμως, στο σημείο του δυστυχήματος έφτασαν δύο ασθενοφόρα.
Αν μη τι άλλο, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την υποστελέχωση της υγείας σε ολόκληρη την Ελλάδα και δη της Σαντορίνης, που κατα καιρός διαβάζουμε για τις ελλείψεις που υπάρχουν στο νησί και αφορούν την υγεία, αν αναλογιστούμε και τον τεράστιο αριθμό επισκεπτών κατά την θερινή περίοδο.
_