Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Οι "χαλίφηδες που καταχράζονται και μολύνουν το ελληνικό κράτος είναι υπεύθυνοι του διωγμού μου..." Καταγγελία σοκ πυροσβέστη που υπέβαλε παραίτηση


Η Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της πολύ πριν γεράσουν. Ένας πυροσβέστης, με κείμενο σοκ που κοινοποιεί στο bloko.gr εξομολογείται από καρδιάς αλλά διαπνεόμενος με
οργή, συναισθηματισμό και απόγνωση δημοσιοποιεί, στηλιτεύει και καταγγέλλει την αδιαφορία και την αναλγησία όσων παροικούν σε θέσεις εξουσίας και δυναστεύουν τα όνειρα και τις ελπίδες των υπηκόων. Έχοντας επίγνωση ότι ο κ. αρχηγός έχει ευαισθησίες και συνείδηση και όντας σίγουροι ότι είναι ανενημέρωτος, ελπίζουμε ότι τελικά ποτέ δεν αργά.

Ο κ. Νικος Πλακοτάρης, πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης δείχει το δάσος.
"Αγαπητοί μου φίλοι, Συνάδελφοι και συγγενείς,

Σήμερα η Ελλάδα με διώχνει μακριά της. Οι "χαλίφηδες του ελληνικού δημοσίου" που καταχράζονται και μολύνουν το ελληνικό κράτος σαν να είναι τσιφλίκι τους είναι οι πρωτεργάτες του διωγμού μου.

Ζητάω άδεια χωρίς αποδοχές για να μπορέσω να αναλάβω καθήκοντα σε θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μου προτάθηκε. Ζητάω την άδεια του ελληνικού δημοσίου για ένα χρόνο, χωρίς να πληρώνομαι, για να εργαστώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στο τέλος να επιστρέψω στην Ελλάδα πιο εξελιγμένος και με μεγαλύτερη πείρα. Μάλιστα, επειδή το αντικείμενο είναι συναφές, προτίθεμαι να καταβάλλω όλες τις νόμιμες κρατήσεις στο ελληνικό δημόσιο. Νόμιμη και καθ'όλα δίκαιη άδεια. Η απάντηση; Καμία. Προκλητικά μετά από 44 μέρες δεν μου απαντούν.

Γνωρίζουν ότι τη Δευτέρα αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα στην ΕΕ και πρέπει να έχω νόμιμα απαλλαγεί από τις εργασιακές υποχρεώσεις μου στην Ελλάδα και δεν μου απαντούν. Με ωθούν, όπως και όλους τους νέους της χώρας, στην εξαναγκαστική φυγή.

Σας δημοσιοποιώ την αίτηση εξαναγκαστικής παραίτησης από τις τάξεις του Πυροσβεστικού Σώματος την οποία ήδη κατέθεσα. Φεύγω από την Ελλάδα νιώθοντας ανεπιθύμητος και κυνηγημένος. Μου στερούν τη δουλειά μου. Αφήνω αναγκαστικά το επάγγελμα που πάσχισα να κάνω, που διετέλεσα με μεγάλο ζήλο και ενδιαφέρον, που αποφοίτησα πρώτος πανελλαδικά από την ακαδημία του και που αγωνίστηκα για να είμαι αποτελεσματικός και χρήσιμος, το Πυροσβεστικό επάγγελμα.

Η δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη, οι πολιτικές δυνάμεις είναι συνεργοί των εσωτερικών χαλίφηδων και δυναστών της χώρας μας, οπότε μόνος μου εναντίον όλων είναι άνιση μάχη. Μάχη που δίνω εδώ και χρόνια αλλά σήμερα βγήκα ηττημένος. Έκανα αυτό που ήθελαν, φεύγω σαν κυνηγημένος από το τσιφλίκι τους.

Αν διαβάζουν εισαγγελείς, πολιτικοί ή όποιος άλλος έχει κάποια εξουσία σε αυτόν τον τόπο είμαι στη διάθεσή τους για να σταματήσει αυτό το παιχνίδι με τις ζωές των αδύναμων πολιτών της Ελλάδος. Η δικιά μου καταστράφηκε, να σώσουμε τους επόμενους."


Δείτε το κείμενο-γροθιά  της παραίτησης, το οποίο δυστυχώς δεν διαθέτουμε σε καλύτερη ανάλυση.





_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια