Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Το σήκωσαν" αήττητοι οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης

Πολύ μεγάλη και δίκαια νίκη κάνοντας το απόλυτο με εξι στα έξι και με 16-4 τέρματα μέχρι την 

κούπα, πήρε στον Εύοσμο στον μεγάλο τελικό των Αστυνομικών Διευθύνσεων η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με 2-1 επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης και κατέκτησε το 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αστυνομικών στην Βόρεια Ελλάδα.
Οι παίκτες του Βασίλη Τσιομλεκίδη μπήκαν από την αρχή καλύτερα στο ματς και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 8′ με τον Γκουντενούδη, αλλά το σουτ του κόντραρε και πέρασε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Καστανίδη. Στο 20′ λεπτό η γηπεδούχος ομάδα της Θεσσαλονίκης σε αντεπίθεση έχασε τρομερή ευκαιρία, αλλά ο Μπέκας μόνος απέναντι από τον Θεοχαρίδη που έκανε καλή έξοδο σούταρε με την μπάλα να περνά σύριζα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχασε καλές ευκαιρίες με τους δραστήριους Πασχάλη στο 25′ και με τον Δουρουγενίδη στο 29′, όπως και στο 38′ πάλι με τους δυο τους σε μεγάλη διπλή ευκαιρία όταν ο Δορουγενίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καστανίδη με την μπάλα να φεύγει ψηλά και τον Πασχάλη να αποτυγχάνει να ανοίξει το σκορ.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε καλή ευκαιρία με τον Μεζαρη που για λίγο δεν προλαβε από μακρινη σέντρα να ακουμπήσει ανενόχλητος την μπάλα στο 53′. Στο 72′ ο Παγωνίδης ανενόχλητος έχασε τρομερή ευκαιρία αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα πήρε το αίμα του πίσω όταν μετά από προσπάθεια του Πασχάλη που πλάσαρε όμορφα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι βασανιστικά κύλισε παράλληλα με την γραμμή  με τον Παγωνίδη να σκοράρει τσιμπώντας απλά την μπάλα κάνοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το 1-0.
Κάπου εκεί το παιχνίδι άνοιξε με την Θεσσαλονίκη να βγαίνει μπροστά και τον Πασχάλη στο 78′ σε αντεπίθεση να χάνει μεγάλη ευκαιρία, αλλά στο 80′ με όμορφο πλασέ σε νέα αντεπίθεση να κάνει το 2-0 και να πνίγεται στις αγκαλιές συμπαικτών και των φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου του Αγροτικού Αστέρα. Μετά το γκολ αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα ο Γκανάτσιος. Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς βρήκαν το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, διαμορφώνοντας στο 91′ με συρτό σουτ εντός περιοχής του Τζεβελεκάκη το 2-1, μη μπορώντας κάτι περισσότερο στο τελευταίο δίλεπτο.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Τσιομλεκίδης): Θεοχαρίδης, Σίσκος, Καρασερίδης, Δανιήλ, Μπαρμπαγιάννης, Κωνσταντάκης, Γκουντενούδης (58′ Πετκίδης), Γύλος, Παγωνίδης, Δορουγενίδης (70′ Λαμπίδης), Πασχάλης
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Χατζηανδρέου): Καστανίδης, Τζεβελεκάκης, Ιωαννίδης ( 73′ Αλ Αράτζ), Τσόχας, Τέλλος, Τεντόγλου, Κυριακίδης, Γκανάτσιος, Μπέκας, Μέζαρης (65′ Γκαμούρας), Παπαδόπουλος
thrakisports.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια