Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πεδίον του Άρεως: Εννιά συλλήψεις για ναρκωτικά

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας στην περιοχή του κέντρου των Αθηνών, μεσημβρινές
ώρες της 12 και 13-6-2017 πραγματοποιήθηκε ειδική δράση στο Πεδίον του Άρεως, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της ΟΠΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της ανωτέρω επιχείρησης, συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα, εκ των οποίων δύο (2) ημεδαποί και επτά (7) αλλοδαποί (τρεις υπήκοοι Πακιστάν, δύο Γεωργίας, ένας Μπαγκλαντές και ένας Καζακστάν) για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, την 12-6-2017 κατελήφθησαν εντός του Πάρκου ο ένας εκ των συλληφθέντων υπηκόων Πακιστάν, υποβοηθούμενος από τους άλλους δύο υπηκόους Πακιστάν και τον υπήκοο Μπαγκλαντές, οι οποίοι είχαν λάβει θέσεις περιμετρικά εκτελώντας χρέη τσιλιαδόρου, να πωλούν ναρκωτικά σε τοξικοεξαρτημένα άτομα. Την επομένη (13-6-2017) συνελήφθη επίσης εντός του Πάρκου 51χρονος ημεδαπός, για πώληση ναρκωτικών ουσιών. 

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (37) ναρκωτικά δισκία καθώς και μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης. 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια