Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προφυλακιστέοι και οι πέντε κατηγορούμενοι για την υπόθεση της κοκαΐνης

Και οι πέντε άνδρες που είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα για την υπόθεση εισαγωγής μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

 Εγκέφαλος της ομάδας φέρεται ένας Αλβανός επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας στη χώρα του και διέμενε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα Νότια Προάστια.

 Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες και σε έναν 61χρονο επιχειρηματία από τα Τρίκαλα σε αποθήκη ιδιοκτησίας του στην Καρδίτσα εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. Ο ίδιος υποστήριξε μάλιστα πως γνώριζε ότι στην αποθήκη του βρίσκονταν ναρκωτικά χωρίς να ξέρει όμως επρόκειτο για κοκαΐνη.

 Η εγκληματική οργάνωση έφερνε ανόθευτη κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική την οποία στη συνέχεια νόθευε και διέθετε σε Νότια Προάστια και νησιά. Από τις έρευνες εντοπίστηκαν 21 κιλά κοκαΐνης, δύο πιστόλια, χρηματικό ποσό 92.000 και κινητά τηλέφωνα ενώ το κέρδος από την παράνομη δραστηριότητα ξεπερνούσε τις 800.000 ευρώ

 Το δρόμο για τις φυλακές πήραν και ακόμη τρία άτομα.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια