Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαρακόπουλος: Οι γνωστοί-άγνωστοι "τίμησαν" το "απαγορευτικό" Τόσκα με νύχτα τρόμου

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τα άγρια επεισόδια που
σημειώθηκαν χθες βράδυ στα Εξάρχεια και στο Πολυτεχνείο, τα οποία εκτός από υλικές ζημιές είχαν ως αποτέλεσμα και τον τραυματισμό δύο αστυνομικών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τελικά το "απαγορευτικό" του κ. Τόσκα ήταν μόνο για τη συγκέντρωση των αστυνομικών! Άλλη μια νύχτα τρόμου στην περιοχή των Εξαρχείων που μετετράπη σε κανονικό πεδίο μάχης. Για ώρες, ορδές από μπαχαλάκηδες πετούσαν μολότοφ, πέτρες και έβαζαν φωτιές στα συσσωρευμένα από την απεργία απορρίμματα, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα, ενώ τραυμάτισαν και δύο αστυνομικούς. Για μια ακόμη νύχτα, το κράτος παραδόθηκε αμαχητί στις διαθέσεις των περιθωριακών ομάδων που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας. Και πώς θα γινόταν διαφορετικά αφού πλέον και με τη βούλα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη το... Εξαρχιστάν ανακηρύχθηκε ως άβατο, στο οποίο οι Έλληνες πολίτες και κυρίως το κράτος το ίδιο δεν έχει λόγο. Η κυβέρνηση έστειλε το μήνυμα με τρόπο ξεκάθαρο, ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες, ότι δεν υπάρχει κρατική δικαιοδοσία στην περιοχή των Εξαρχείων, ότι οι παρανομούντες μπορούν ανεξέλεγκτα να δρουν σε καθεστώς απόλυτης ασυλίας.
Και όπως ήταν φυσικό, το μήνυμα ελήφθη από τους γνωστούς-αγνώστους που το "τίμησαν" κανονικά, πανηγυρίζοντας και κάνοντας ‘‘επίδειξη δύναμης’’ με τον μοναδικό τρόπο που ξέρουν: καταστρέφοντας.
Δυστυχώς, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι πολίτες, πέρα από την οικονομική κρίση, βιώνουν μια πρωτοφανή έλλειψη ασφάλειας. Για τη ΝΔ και τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία και η επιβολή του Νόμου και της Τάξης παντού είναι αδιαπραγμάτευτες δεσμεύσεις.

Στους δύο αστυνομικούς ευχόμαστε καλή ανάρρωση και να επιστρέψουν γρήγορα υγιείς στα καθήκοντά τους».
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια