Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κριστιάνο Ρονάλντο: Φεύγει από τη Ρεάλ ή όχι; Τι δείχνουν οι αποδόσεις του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να εγκαταλείπει τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, δυσαρεστημένος από την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία
εμπλέκεται. 
Ισπανικά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως η απόφαση του 32χρονου είναι οριστική και μετά το Confederations Cup θα αποφασίσει σε ποιο σύλλογο θα συνεχίσει τη σπουδαία καριέρα του.

Τα στοιχήματα ήδη «πέφτουν βροχή» στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα όπου το μεταγραφικό καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» και στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ!

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ δίνει φαβορί τη Ρεάλ Μαδρίτης να κρατήσει στο ρόστερ της τον Ρονάλντο με απόδοση 1,10.

Αν αποχωρήσει από το «Μπερναμπέου», επικρατέστερη για να τον αποκτήσει είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 4,50. Ο Πορτογάλος φορ έφυγε από την Γιουνάιτεντ το 2009 με μεταγραφή ρεκόρ (95 εκατ. ευρώ) για την εποχή. Ωστόσο, είναι ακόμη αγαπητός στο Μάντσεστερ και η επιστροφή του στους «κόκκινους διαβόλους» θα είναι αναμφισβήτητα η μεταγραφή της χρονιάς. 

Υπάρχουν όμως και άλλα ευρωπαϊκά super clubs που θεωρείται βέβαιο πως θα διεκδικήσουν τον παίκτη εφόσον θελήσει να πάρει μεταγραφή. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει απόδοση 6,50 για την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν που εφέτος θέλει να διεκδικήσει το γαλλικό πρωτάθλημα και το Champions League.

Την ίδια απόδοση, 40, έχουν η Τσέλσι, η Μπάγερν Μονάχου και η Μονακό ενώ τυχόν μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι έχει απόδοση 30.

Πιθανότητες απόκτησης του Ρονάλντο έχουν και ομάδες εκτός Ευρώπης.  Συγκεκριμένα, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει απόδοση 30 για μεταγραφή του Ρονάλντο σε οποιαδήποτε ομάδα της Κίνας και 22 για την απόκτησή του από οποιαδήποτε ομάδα του MLS των ΗΠΑ.


Πιθανή μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο – που είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Ρεάλ και κάτοχος 2 Champions League με την φανέλα της – θεωρείται βέβαιο πως θα δημιουργήσει μεταγραφικό ντόμινο στην Ευρώπη. Η «βασίλισσα» ήδη έχει ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Κίλιαν Εμ’Μπαπέ της Μονακό που αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα της μεταγραφικής αγοράς.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια