Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διαβατά: Κινηματογραφική καταδίωξη ΙΧ διαρρηκτών - Πετούσαν από τα παράθυρα τα σύνεργα

Περιπολούντες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ  εντόπισαν και συνέλαβαν χθες τα ξημερώματα στην περιοχή των Διαβατών, έναν 25χρονο, ο οποίος επέβαινε μαζί με τρεις συνεργούς του σε κλεμμένο
αυτοκίνητο.

Σε βάρος του συλληφθέντα και των τριών συνεργών του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, απείθεια και αντίσταση.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε.  επιχείρησαν να ελέγξουν αυτοκίνητο όπου επέβαιναν τα ανωτέρω άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, πλην όμως στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν.

Κατά την καταδίωξη που ακολούθησε, οι δράστες απέρριπταν από το όχημα διάφορα αντικείμενα, όπως βαριοπούλα, κόφτη, πυροσβεστήρα και κουτιά, προκειμένου να μην ανευρεθούν στην κατοχή τους κατά την ακινητοποίησή τους.

Τελικά, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή των Διαβατών, όπου και συνελήφθη ο 25χρονος, ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, τα ανωτέρω άτομα αφαίρεσαν το προαναφερόμενο αυτοκίνητο από την περιοχή της Ευκαρπίας και ακολούθως επιχείρησαν να αφαιρέσουν ποσότητα σιδερικών από εργοστάσιο στην περιοχή των Διαβατών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το αφαιρεθέν όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

πηγή: thessnews
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια