Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναμένονται εκρήξεις αύριο στην Ελευσίνα

Ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετέρωσης πυρομαχικών παλαιού τύπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 1 Ιουλίου εντός του αεροδρομίου Ελευσίνας εν μέσω καύσωνα που πλήττει αυτές τις μέρες τη χώρα μας.


Η επιχείρηση θα ξεκινήσει στις από τις 06:30 και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 12:00 σύμφωνα μα ανακοίνωση της 112 ΠΜ προς το δήμο της Ελευσίνας.

‘’Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθούν ελεγχόμενες εκρήξεις εξουδετέρωσης πυρομαχικών παλαιού τύπου εντός του αεροδρομίου Ελευσίνας. Η παραπάνω εργασία θα διεξαχθεί το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017 από τις 6:30 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.’’
 

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Νικόλαος Μελετίου ενημερώνει όλους τους πολίτες ότι, θα πραγματοποιηθεί ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετέρωσης πυρομαχικών παλαιού τύπου, εντός του αεροδρομίου Ελευσίνας, το Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017, από τις 06:30 ως τις 12:00 γράφει το site του Δήμο του Ασπρόπυργου.
 

Οι κάτοικοι των επηρεαζόμενων περιοχών, παρακαλούνται να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, στο άκουσμα ενδεχόμενων θορύβων. Σύμφωνα με την ενημέρωση των αρμοδίων, δεν απαιτείται η λήψη οποιουδήποτε άλλου μέτρου αναφέρει επίσης η ανακοίνωση.

Πηγή: onalert

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια