Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οριστικό τέλος για το πάρεργο της φύλαξης μηχανημάτων στο Μαρκόπουλο


Δημοσιεύουμε από το λογαριασμό του Χρήστου Συνδρεβέλη: Απαιτηθήκαν πέντε ολόκληρα χρόνια για να εκδοθεί επιτέλους η πολυπόθητη δικαστική απόφαση, που θα μας απαλλάσσει από
το πάρεργο της φύλαξης κατασχεμένων μηχανημάτων έργων στο Μαρκόπουλο- Αττικής. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα απαιτηθήκαν για την συγκεκριμένη φύλαξη πάνω από 5500 αστυνομικές βάρδιες, που εκτέλεσαν συνάδελφοι μας και που δυστυχώς απουσίαζαν από την πραγματική τους αποστολή που είναι η προστασία του Πολίτη. Η απόφαση επιτέλους εκδόθηκε και εντος των επόμενων ωρών οι αστυνομικές δυνάμεις θα πρέπει να αποχωρήσουν από την συγκεκριμένη στατική φύλαξη και να εκτελέσουν ουσιαστικές υπηρεσίες για την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος προσφέροντας έτσι τις υπηρεσίες τους στον Πολίτη που μας έχει τόσο ανάγκη. Να υπενθυμίσω ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα, της κατασπατάλησης δηλαδή αστυνομικών δυνάμεων στο συγκεκριμένο πάρεργο διαμαρτυρηθήκαμε έντονα και κατ επανάληψη με πολλούς τρόπους και σε όλους τους αρμόδιους φορείς..


ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ










Στο παρελθόν ο γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων είχε αποτανθεί στην Εισαγγελία Αθηνών, ενώ είχε προβάλει το θέμα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΤΑΡ και το συνάδελφο Παναγιώτη Μπούσιο:


http://anassa-police.blogspot.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια