Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ικανοποίηση των αστυνομικών για τη διαταγή του Αρχηγού, οργή όμως για τις διοικήσεις

Το Bloko.gr από νωρίς σήμερα το πρωί και αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της διαταγής του κυρίου Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα με την οποία παρέχονται διευκολύνσεις στους αστυνομικούς-γονείς μαθητών που δίνουν πανελλαδικές ξεκίνησε να κατακλύζεται από διττού χαρακτήρα μηνύματα.

Από τη μία τονίζεται σε όλες τις μορφές και με κάθε διατύπωση η ικανοποίηση των αστυνομικών ότι για πρώτη φορά η ηγεσία εγκύπτει και ασχολείται με τα ουσιαστικά προβλήματα του προσωπικού μελετώντας λύση για αυτά.

 Απλό την άλλη όμως εκφράζουν οργή για τις διοικήσεις τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι κανένας δεν μπήκε στον κόπο ή στον πειρασμό για να τους ενημερώσει.

''Οι διαταγές δεν εκδίδονται για να αναρτώνται σε πίνακες ανακοινώσεων αλλά για να κοινοποιούνται προφορικά στο προσωπικό'' λένε στο Bloko.gr οι αστυνομικοί που επικοινωνούν σωρηδόν μαζί μας και προσθέτουν ότι ανιχνεύουν δολιότητα και φιλαυτία πίσω από την ουσιαστικά απόκρυψη του περιεχομένου της διαταγής και η αναφορά στη φιλαυτία γίνεται με την έννοια ότι οι κ.κ. διοικητές ενδιαφέρονται και ασχολούνται μόνο με τα δικά τους προβλήματα και την επίλυσή τους αδιαφορώντας για τα προβλήματα των αστυνομικών. 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια