Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το Κορωπί απαιτεί την άμεση ενίσχυση του αστυνομικού τμήματός του για να μην μετατραπεί σε… Μενίδι

Την πρώτη δυναμική κινητοποίησή τους θα πραγματοποιήσουν κάτοικοι, σύλλογοι και Δήμος 


Κρωπίας, στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουνίου, μπροστά στο κτίριο του αστυνομικού τμήματος και του τμήματος ασφαλείας Κορωπίου επί της οδού Αντ. Κιούση, απαιτώντας την άμεση ενίσχυσή του με προσωπικό.
Στόχος είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων φαινομένων ακραίας παραβατικής συμπεριφοράς στον αυθαίρετο οικισμό στο Κούπι και σε περιφερειακές περιοχές από τη δράση περιφερόμενων – μετακινούμενων ομάδων ρομά.
Η κινητοποίηση αυτή είναι η πρώτη μιας σειράς άλλων που ανακοινώθηκαν στην πρόσφατη λαϊκή συνέλευση πολιτών του Κορωπίου που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής τη Δευτέρα 19 Ιουνίου.
Ο δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης επεσήμανε ότι «μόνο με μαζική κινητοποίηση μπορούμε να έχουμε κάποια αποτελέσματα.
Σε πρώτη φάση έχουμε ζητήσει συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς ενώ την Τετάρτη 28 Ιουνίου θα έχουμε την μαζική κινητοποίηση στο Α.Τ Κορωπίου.
Το αίτημά μας είναι η άμεση στελέχωση του αστυνομικού τμήματος με προσωπικό που έπρεπε να έχει εκ του οργανισμού της υπηρεσίας του, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην αντιμετώπιση της ακραίας παραβατικότητας.
Σκοπός μας είναι να εδραιωθεί το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή και να δοθεί το μήνυμα στην πολιτική ηγεσία για μια αποτελεσματική κοινή δράση για την αντιμετώπιση των μορφών ακραίας παραβατικότητας στον αυθαίρετο οικισμό στο Κούπι και σε περιοχές της περιφέρειας του Δήμου από τη δράση μετακινούμενων Ρομά.
Αν δεν υπάρξει η ανάλογη ανταπόκριση από τα υπουργεία, τότε αναμένεται κλιμάκωση των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας».
http://www.notioanatolika.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια