Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η μισή αστυνομία της Ελλάδας στην Αθήνα των άβατων, της τρομοκρατίας, των κυκλωμάτων και της εγκληματικότητας, δεν μπορεί και δεν φτάνει. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Δημοσιεύουμε κείμενο τής Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης: Ελπίζαμε με την αναδιάρθρωση να ενεργοποιηθούν εκείνες οι δομές που θα άλλαζαν τελείως το τοπίο .... αλλά μείναμε με την ελπίδα
για άλλη μια φορά  . Όλοι γνωρίζουμε τι έγινε τελικά και γιατί γίνεται .
Κάποιοι μάλιστα πρεσβεύουν ότι αποδομείται σκόπιμα  η αστυνομία εκ των έσω , προκειμένου να ¨χαλάσει η εικόνα της τωρινής κυβέρνησης ¨ από κάποιους  . Εάν συμβαίνει αυτό , χρειαζόμαστε ψυχίατρο επειγόντως . 
Δείτε την μεγάλη εικόνα του προβλήματος κύριοι και , ξυπνήστε επιτέλους . Δεν μπορεί να υπάρχουν  χιλιάδες αστυνομικοί στην Αττική και να υποφέρουν , ενώ παράλληλα να αυξάνονται τα άβατα και οι ¨προβληματικές περιοχές ¨
Είναι έγκλημα κατά της κοινωνίας να μην μπορούμε να αναπροσαρμόσουμε το δομικό σύστημα προκειμένου να μην υφίσταται αυτή η αντίθεση επιτέλους .
Είναι παράλογο να παραμένουμε εγκλωβισμένοι στην ίδια "επαναληπτικότητα" , κάνοντας κύκλους γύρω από τα προβλήματα.
Κανείς στην ουσία - φαίνεται - να μην ενδιαφέρεται για την αστυνόμευση αλλά , το πως θα την εκμεταλλευθεί για μικροπολιτικούς , ιδιοτελείς ,  "επιχειρησιακούς " και επιχειρηματικούς λόγους .
Δεν αντιλαμβάνεστε όμως και κάτι πολύ σοβαρότερο !!
Η κοινή γνώμη - καιρό τώρα - βλέπει πλέον καθαρά  , αυτό το οξύμωρο σχήμα , αυτήν την αντίθεση και τη  ¨διαχρονική ανικανότητα ¨ και μέρα με την ημέρα της αποδίδει σκοπιμότητα 
Παράλληλα όμως αναγνωρίζει ότι , ο τελευταίος που φταίει για όλη αυτήν την ¨προβληματική κατάσταση ¨ που απειλή το αίσθημα ασφαλείας της κοινωνίας με καταστροφικές συνέπειες , είναι ο αστυνομικός .
Καλούμε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ να βγει , "πιο μπροστά " . Ίσως , είναι ο μόνος που μπορεί να ενώσει "αστυνομία και κοινωνία " καλύτερα απ όλους .
σημ . Χαιρετίζουμε την εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» που θα πραγματοποιηθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, στις 18:00, στην πλατεία Εξαρχείων . Να καθιερωθεί και να ¨μπουν¨ κι άλλοι φορείς στο "παιχνίδι " . Να είμαστε όλοι εκεί !!
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια