Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρισάγιο για τον Νεκτάριο Σάββα και τον Γεώργιο Ανδριτσόπουλο

Ημέρα μνήμης για την Ελληνική Αστυνομία η σημερινή καθώς στις 17 Ιουνίου 2017 δολοφονήθηκε από τρομοκράτες στα Πατήσια ο Νεκτάριος Σάββας και στις 17 Ιουνίου 2013 έπεσε νεκρός από πυρά κακοποιών στο Δίστομο ο Γεώργιος Ανδριτσόπουλος.
 
Η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ:
 
Παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας τελέστηκε σήμερα το τρισάγιο στη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας Νεκτάριου ΣΑΒΒΑ και Γεωργίου ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, οι οποίοι δολοφονήθηκαν άνανδρα, ο πρώτος στις 17 Ιουνίου 2009, από αδίστακτους τρομοκράτες, στην οδό Λάμπρου Πορφύρα στα Πατήσια και ο δεύτερος, στις 17 Ιουνίου 2013, στο Δίστομο Βοιωτίας, σε επιχείρηση σύλληψης αδίστακτων δραπετών.
 
Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά:
 
Τρισάγιο στη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας Παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας τελέστηκε σήμερα τρισάγιο, από την Π.Ο.ΑΣ.Υ, στην μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας Νεκτάριου ΣΑΒΒΑ και Γεωργίου ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, οι οποίοι δολοφονήθηκαν άνανδρα, ο πρώτος στις 17 Ιουνίου 2009 από αδίστακτους τρομοκράτες στην οδό Λάμπρου Πορφύρα στα Πατήσια και ο δεύτερος στις 17 Ιουνίου 2013 στο Δίστομο Βοιωτίας, σε επιχείρηση σύλληψης αδίστακτων δραπετών.
 
Η Ένωσή μας, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο του Δ.Σ, παρευρέθηκε στο τρισάγιο στην οδό Λάμπρου Πορφύρα στα Πατήσια. Είμαστε υποχρεωμένοι να τιμούμε και να μην λησμονούμε τους συναδέλφους μας οι οποίοι θυσιάστηκαν στο καθήκον, υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία και το αγαθό της ασφάλειας του Πολίτη.
 
 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια