Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε αστυνομικό κλοιό το Λιμάνι της Πάτρας

Με εντολή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αυξάνονται σημαντικά τα μέτρα τάξης και ασφάλειας στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας.


 Ηδη είναι σε ισχύ αυξημένα μέτρα προκειμένου να απομακρύνονται μετανάστες που βρίσκονται σε όλο το μήκος της Ακτής Δυμαίων, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες "πηγές" ο αριθμός τους φαίνεται να έχει αυξηθεί σημαντικά.
Οι περιπολίες αστυνομικών στην Ακτή Δυμαίων μπαίνουν στην ημερήσια διάταξη, προγραμματισμένα και όχι περιστασιακά όπως ίσχυε μέχρι πρόσφατα, γεγονός που ενισχύει την άποψη σύμφωνα με την οποία η κατάσταση στην Λιμενική ζώνη σε σχέση με τις προσπάθειες μεταναστών να κινηθούν προς τα πλοία της γραμμής Πάτρας- Ιταλίας, αλλά και σε σταθμευμένα οχήματα εντός του Λιμένος, έχουν πολλαπλασιαστεί.
Μάλιστα , οι σχετικές διαταγές στα έγγραφα, έχουν τον χαρακτηρισμό ως "επείγον" κάτι που δημιουργεί προβληματισμό καθώς η Πάτρα είναι μια περιοχή που το μεσαίο έγκλημα κυριαρχεί δίχως να αντιμετωπίζεται απο την ΕΛ-ΑΣ. Ταυτόχρονα τα μέτρα λαμβάνουν και χαρακτήρα αντιτρομοκρατικών καθώς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι , ενδεχομένως να βρίσκονται εδώ ως φυγάδες - πρόσφυγες, άτομα απο την Συρία που υποστηρίζουν το ισλαμικό κράτος.
achaianews.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια