"Το ξέπλυμα της ΕΛ.ΑΣ"

Αλιεύσαμε το παρακάτω κείμενο - σχόλιο από το "ΠΡΙΝ" "κυριακάτικη εφημερίδα της


 ανεξάρτητης Αριστεράς". Απηχεί τις απόψεις της ΝΑΡ ( Νέο Αριστερό Ρεύμα) συνιστώσας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το κείμενο έχει ως εξής:
Είμαστε κι εμείς πολίτες με δικαιώματα τα οποία αναγνωρίζουμε και σε όλους τους υπόλοιπους, θέλησαν να διαμηνύσουν ένστολα τα μέλη της ΕΛ.ΑΣ. στην πρόσφατη πορεία Athens Pride. Υπερασπιζόμαστε την ελευθερία της έκφρασης και των δημόσιων συγκεντρώσεων, θα επιχειρήσει να μας πει η ομοσπονδία τους ΠΟΑΣΥ στη «συζήτηση» που έχει προαναγγείλει (αν και ενδέχεται να την ακυρώσει…) στην πλατεία Εξαρχείων.
Να συμπεράνουμε, δηλαδή, ότι όλοι το ίδιο είμαστε — λαός και Κολωνάκι, διαδηλωτές κι αστυνόμοι. Ότι, βρε αδερφέ, όλα είναι ζήτημα παρεξήγησης και προκαταλήψεων που μας έχει κληροδοτήσει το αρρωστημένο παρελθόν και καλούμαστε να ξεπεράσουμε. Ότι τα ΜΑΤ, τα ΕΚΑΜ, οι Δελτάδες και οι άλλες μονάδες των μηχανισμών καταστολής είναι σάρκα από τη σάρκα μας, με τα ίδια προβλήματα και ανησυχίες. Ότι κι αν κάποτε κάποιοι ξεφεύγουν, πρόκειται για εξαιρέσεις.
Κουτόχορτο δεν τρώμε. Η ΕΛ.ΑΣ., το κράτος και τα αφεντικά που προστατεύει, δεν θα «ξεπλυθούν» ποτέ με τέτοια επικοινωνιακά τερτίπια!
prin.gr
_