Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δεν πρόκειται για άσκοπο πυροβολισμό λένε στην ΕΛ.ΑΣ για τη νέα βολίδα στο Μενίδι - Εξετάζονται ακόμα και τα αντίποινα

Την άκρη του νήματος προσπαθούν να βρουν οι αρχές, ύστερα από το νέο περιστατικό με βολίδα σε αυλή σπιτιού στο Μενίδι. Μετά την καταγγελία της οικογένειας, οι αστυνομικοί, που έφθασαν στο
σημείο, εντόπισαν τη βολίδα και την έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι είναι καινούργια και όχι παλαιά.
Κατά την αυτοψία τους, είδαν ότι η τροχιά της βολίδας δεν ήταν από επάνω προς τα κάτω, όπως ανέφερε υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, αλλά σχεδόν ευθεία. Αυτό από μόνο του καταρρίπτει το σενάριο του άσκοπου πυροβολισμού, της μπαλωθιάς, και του τυχαίου γεγονότος.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας θέλουν να διαπιστώσουν ποιος άλλος ήταν εκείνη την ώρα στην αυλή, ποιοι μένουν αριστερά και δεξιά από το σπίτι της οικογένειας και εάν κάποιος από αυτούς έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για τον οποιοδήποτε λόγο.

Σχεδόν ταυτόχρονα με την καταγγελία της μητέρας της 14χρονης υπήρξε τηλεφώνημα για άσκοπους πυροβολισμούς, στο Ζεφύρι. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και δεν διαπίστωσαν να αληθεύει αυτή η καταγγελία.

Στην ΕΛ.ΑΣ είναι υποχρεωμένοι να διερευνήσουν και την υποψία να πρόκειται για αντίποινα, μιας και η μητέρα της 14χρονης πρωτοστατεί το τελευταίο διάστημα στις διαμαρτυρίες για την εγκληματικότητα στο Μενίδι.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια