Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πατέρας αστυνομικού: "Δεν γνωρίζω αν κρύβει σκοπιμότητες η ενέργεια της ΠΟΑΣΥ και πολύ λίγο με ενδιαφέρει..."

Από αναγνώστη, πατέρα αστυνομικού, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή στο email του σάιτ μας.

Αξιότιμοι διαχειριστές του bloko.gr .Συγχαρητήρια για την αξιέπαινη
προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού, Αστυνομικού και όχι μόνο.  Μια  προσπάθεια που  χαρακτηρίζεται από αντικειμενικότητα και πλουραλισμό. Θα παρακαλούσα η παρακάτω επιστολή μου να δημοσιευτεί  για να κατατεθούν και από πλευράς μου οι απόψεις μου για τα συμβαίνοντα τις τελευταίες ημέρες.

Δεν είμαι αστυνομικός αλλά ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ!!!! Ως πολίτης και πατέρας Αστυνομικού και αναγνώστης σας θα ήθελα να πω τα παρακάτω.

Δεν γνωρίζω αν κρύβει σκοπιμότητες η όχι η ενέργεια της ΠΟΑΣΥ και για να πω την αλήθεια πολύ λίγο με ενδιαφέρει. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι πρόκειται για μια ενέργεια ενός συνδικαλιστικού οργάνου προσπαθεί να βρει λύσεις για ένα ζήτημα, που αφορά την κοινωνία και όχι συντεχνιακά συμφεροντα.

Αξίζουν πολλά μπράβο στους συνδικαλιστές της ΠΟΑΣΥ που τολμούν να αναδείξουν ένα ζήτημα που όλα τα χρόνια όλες οι κυβερνήσεις αυτής της χώρας στρουθοκαμήλιζαν και το κρυβανε κάτω από το χαλί.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΟΑΣΥ.ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥΣ Ένας φανατικός αναγνώστης σας."


Κοτσωνης Δήμ.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια