Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διάλογος αστυνομικών για την αστυνομοφοβία στο athens pride και για τις μη συλλήψεις

Είχε προηγηθεί η παρέμβαση του Μιχάλη Αβέλλα σε κείμενο με τίτλο: "Ο αγαπητός Λώλης θα συλλάβει κανέναν υπέρμαχο ή gay που τους φώναζαν φασίστες ή οι συλλήψεις είναι
παράσημο της ακροδεξιάς; "


- Fotinos Pagiavlas Πώς να συλλάβει ρε Μιχάλη; Ήταν σε υπηρεσία; Ή να μπαίναμε οι 30 να την πέσουμε σε 200; Πόσες μπαρούφες θα γράψεις ακόμα; Το καταλάβαμε ότι τον ζηλεύεις και δεν κάνεις τίποτ' άλλο από το να ασχολείσαι μαζί του.

- Μιχάλης Αβέλλας Δεν θα σου βάλω το έλεος στο σχόλιο σου, αλλά το "ουάου"... Ουάου λοιπόν. Τί λέτε; Ήτανε αριθμητικά υπέρτεροι κι αυτά τα περήφανα στατιστικά του 1 στους 5 είναι αδελφή στο Σώμα που κρύφτηκαν;
Τί, δεν είναι τόσες, τόσοι ή τόσα ανάλογα πως αυτοπροσδιορίζονται; Γιατί μπορεί να έχουν απαιτήσει αλλαγή αστικής υπόστασης και να προσβάλλονται στο κύριοι και να θελουνε κυρίες.
Για αυτό κουλάρισε, φάγατε το ξεφτιλίκι σας από τους ομοίους σας. Και όχι απλά το φάγατε, το φάγατε και το κατάπιατε αμάσητο. Κι αυτά το ο μπάτσος της καρδιάς μας σε λεσβιακό σάιτ δεν εντρύφησαν εντός. Κι αυτές οι ανοησίες που έλεγε ένας εκπρόσωπος των αστυνομικών κατά του ρατσισμού, λες κι εμείς υπηρετούμε στο Ιράν που η σύζυγος του ΠΘ φόρεσε την μπούργκα της κάποτε και οι άκαιρες ​αρλουμπες του, που δεν ήξερε να πει μια λέξη χωρίς να πει α , να πάτε να τα κάνετε αλλού.
Σας βαρεθήκαμε να εκμεταλλεύεστε το όνομα και το κύρος του εργοδότη από τον οποίο τρώτε ψωμί, αλλιώς θα ψοφουσατε από την πείνα.

- Tilemachos Bossios Όχι ρε Φωτεινέ, προς θεών. Μη σπάσετε κανά νύχι.
Άκου σύλληψη... Τι μας περάσανε; Ευνομούμενο κράτος;

- Katerina Plakida Δυστυχώς τώρα οι θερμοί υποστηρικτές ένστολοι θα βυθιστουν στο χάος της ανυπαρξίας με μειωμένους followers και μηδέν δημοσιότητα ! Τα πανυγηρια τελείωσαν


Ξαναδιαβάστε το κείμενο κριτικής του Μιχάλη Αβέλλα

Φαρσοκωμωδία στην Περήφανη Παρέλαση των Αθηνών!!!! Τραγικά πράγματα, gay κι υπέρμαχοι εναντίον υπέρμαχων και gay ενστόλων με πολιτική περιβολή να τους αποκαλούν φασίστες αυτούς που στα μπλουζάκια γράφανε με μεγάλα γράμματα "ΑΣΤΥΝΌΜΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ".

  Ευτυχώς λένε ήταν ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Καρανίκας στην Περήφανη Παρέλαση και απέδειξε γιατί είναι άξιος ο μισθός του.
Για να μην λέτε ότι δεν σας τα λέγαμε, οχι για να κράξουμε, αλλά για να σας προστατεύσουμε μην σας κράξουν.

Φυσικά ο αγαπητός Λώλης θα συλλάβει κανέναν υπέρμαχο ή gay που τους φώναζαν φασίστες ή οι συλλήψεις είναι παράσημο της ακροδεξιάς;
Ή ήταν πάλι τίποτα εγκάθετοι που θέλουν να τορπιλίσουν την ενότητα των ΛΟΑΔ;;;
Δεν έχετε καταλάβει ότι πλέον το θέμα είναι ταξικό κι ότι ποτέ δεν θα σε αποδεχτεί αυτός που σε απορρίπτει όσο κι αν θες να τον εναγκαλιστείς.
Γιατί είτε αστυνομικός straight είτε gay θα είσαι πάντα αστυνομικός. Αυτός που συλλαμβάνει τους παράνομους, που σχηματίζει τη δικογραφία και τον οδηγεί στη φυλακή.
Για αυτό ξυπνήστε από το ροζ σύννεφο και επανέλθετε στην πραγματικότητα. Η κοινωνία σε απόλυτη κρίση έχει ανάγκη όλους μας χωρίς πινακίδες, χαρακτηρισμούς και ταμπέλες.
Εν κατακλείδι:
Ελλάδα σε κρίση


10.06.2017
Μιχάλης Αβέλλας
Αστυνομικός



Και μια καταληκτική ανάρτηση του κ. Παγιαύλα

Εσείς οι "έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε από το Άθενς Πράιντ" πώς ξαφνικά μετεξελιχθήκατε στους μέγιστους κουτσομπόληδες για το τι συνέβη χθες με το μπλοκ των αστυνομικών; Αφήσατε στην άκρη τα τόσο σημαντικά προβλήματα που ασχολείστε νυχθημερόν και βρήκατε χρόνο να μάθετε τί έγινε;
Ακούστε και εσείς, τόσο οι ακροδεξιοί και οι φασίστες, όσο και οι μπαχαλάκηδες της αναρχίας. ΟΣΟ κι αν μας χτυπάτε με προσωπικές επιθέσεις εμάς που βγαίνουμε μπροστά, όσο κι αν θέλετε να μας κάμψετε με αστήρικτες επιθέσεις, να ξέρετε πως θα έρθει μια μέρα στην Ελλάδα όπου θα επικρατήσει ό,τι επικρατεί και στις άλλες χώρες του δυτικού πολιτισμού. Όπου στα πράιντ παρέιντ οι αστυνομικοί θα παρελαύνουν ένστολοι και όπου κανένας φασίστας κανονικός ή αναρχοφασίστας δεν θα τολμάει να πλησιάσει.
Παραπληροφορείστε τώρα, ειρωνευτείτε μας, πικάρετέ μας, προσβάλτε μας, εξυβρίστε μας. No worries. Έχει ήδη αρχίσει να ανατέλλει ένας τεράστιος, καλοκαιρινός, λαμπερός ήλιος κι εσείς τρομάζετε και ψάχνετε για το πως να παραμείνετε στο σκοτάδι.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια