Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκ!!! Βιασμός μητέρας μπροστά στο 5χρονο παιδί της - Ο δράστης πιάστηκε από αστυνομικούς της ασφάλειας και της ΟΠΚΕ

Φρίκη κι αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού μιας νεαρής γυναίκας, ηλικίας 30 χρόνων από 38χρονο άνδρα που προσποιιήθηκε τον φίλο του συζύγου της. Ο δράστης, σεσημασμένος
και με θητεία στις φυλακές για άλλα αδικήματα, έσυρε την άτυχη γυναίκα στο εσωτερικό του διαμερίσματος της μόλις άνοιξε την πόρτα και τη βίασε μπροστά στα μάτια του ηλικίας μόλις 5 ετών παιδιού της.


Παρά το σοκ και το βάρος της κακοποίησης, η τραγική γυναίκα βρήκε το θάρρος και τις αντοχές να μεταβεί στο τμήμα ασφάλειας του Αγίου Παντελέημονα όπου έκανε την σχετική καταγγελία.

Απο φωτογραφιες δραστων αναγνωρισε με βεβαιοτητα εναν ως τον βιαστη της. Στη συνέχεια πήγε σύμφωνα με τις οδηγίες των αστυνομικών στον ιατροδικαστη ο οποίος πιστοποιησε τον βιασμο της. Οι αστυνομικοι της τοπικής ασφαλειας μαζι με στυνομικους της ΟΠΚΕ Αγιου Παντελεημονα καταφεραν μετα απο επιμονη ερευνα και πληροφοριες να εντοπισουν τον φερόμενο ως δράστη και να στησουν ενεδρα το απόγευμα της Τρίτης κατω απο το σπιτι του στην περιοχη των Κατω Πατησιων.

Ο δραστης επεστρεψε στην οικια του λίγο πριν από τις 9 και οι αστυνομικοι τον συνελαβαν δινοντας πραγματικη μαχη καθως είναι ρωμαλέος όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το bloko.gr και αντισταθηκε σθεναρα για ν' αποφύγει τη σύλληψη. Τελικα οδηγηθηκε στην ασφαλεια οπου προσηλθε η παθουσα και τον αναγνωρισε ανεπιφυλακτα.

Εληφθη DNA του δραστη ωστε να ταυτοποιησει η ΔΕΕ τα δειγματα.


Δείτε τις φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη
















_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια