Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα εξουσιοδότηση για την 4η ομαδική εκδίκαση για το επίδομα κινδύνου

Νέα εξουσιοδότηση προς τους δικηγόρους χρειάζεται να υπογράψουν οι πυροσβέστες, που διεκδικούν το ειδικό επίδομα κινδύνου, όπως διαβάζουμε σε ανακοίνωση των Αξιωματικών του Σώματος:

Από το 2008 ξεκινήσαμε την διεκδίκηση της καταβολής, μέσω της δικαστικής οδού, του ειδικού επιδόματος κινδύνου που χορηγείται μόνο στις ΕΜΑΚ για το σύνολο του πυροσβεστικού προσωπικού.

Από το δικηγορικό γραφείο της Σπυριδούλας Κακλαμάνη, που είχε αναλάβει εκ μέρους της Ένωσής μας, την προσφυγή, ενημερωθήκαμε ότι η τέταρτη ομάδα προσφυγών θα εκδικαστεί στις 19/6/2017.

Επίσης μας ενημέρωσε ότι απαιτείται η συμπλήρωση από όλους τους συναδέλφους που προσέφυγαν τότε, μια νέας εξουσιοδότησης, προς το δικηγορικό γραφείο, υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής (επισυνάπτεται). Στην περίπτωση που η θεώρηση γίνεται στην Υπηρεσία μας, ο θεωρών την υπογραφή θα πρέπει να είναι διαφορετικός από τον υπογράφοντα.

Η εξουσιοδότηση, άμεσα θα πρέπει να αποσταλεί, στο δικηγορικό γραφείο της Σπυριδούλα Κακλαμάνη, Λ. Αλεξάνδρας 53, 11473 – Αθήνα, το αργότερο μέχρι 14-06-2017.

Τα ονοματεπώνυμα των συναδέλφων που περιλαμβάνονται στην προσφυγή, έχουν αποσταλεί σε κατάσταση, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών σε όλη τη χώρα.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια