Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

269 πολύτεκνους και τρίτεκνους αστυνομικούς ενίσχυσαν οι Φίλοι Αστυνομίας Αθηνών

Σήμερα, Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, αντιπροσωπεία της Διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Ομίλου ''Φίλοι Αστυνομίας Αθηνών''
στο εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα στην Εκάλη, στην οποία τιμήθηκαν και ενισχύθηκαν οικονομικά 269 πολύτεκνοι και τρίτεκνοι Αστυνομικοί που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια Υπηρεσιών Αθηνών.
        Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό εκ μέρους των Αστυνομικών-μελών της Ένωσής μας προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ''Φίλοι Αστυνομίας Αθηνών'' για το σπουδαίο και ανιδιοτελές έργο που επιτελεί επί σειράς ετών λειτουργίας του και θερμά συγχαρητήρια για την άρτια οργανωτικά εκδήλωση που πραγματοποίησε. Ιδιαιτέρως ο συγκινητικός λόγος της Προέδρου του Ομίλου κας ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗ Καίτης, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωσταντίνου, άγγιξε όλους τους παρευρισκόμενους.
          Τέτοιες ενέργειες ανυψώνουν το ηθικό των συναδέλφων μας και τους βοηθούν σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά συνθήκες, να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του λειτουργήματος που επιτελούν καθημερινά. Μπορεί η Πολιτεία να είναι απούσα τόσο οικονομικά όσο και ηθικά σε αυτήν την δύσκολη μάχη που δίνουμε για την ασφάλεια του πολίτη και την επιβίωσή μας, όσο όμως έχουμε τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας νιώθουμε δυνατοί!
easya.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια