Συγκλονιστική μαρτυρία: Θα με σκότωνε σφαίρα από καλάσνικοφ την ώρα που έπεφτε νεκρός ο 11χρονος

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μητέρας από το Μενίδι στον realfm και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, η οποία αποκάλυψε ότι θα σκοτωνόταν σφαίρα καλάσνικοφ την ώρα που έπεφτε
νεκρός ο 11χρονος Μάριος.

«Εμείς είχαμε την τύχη να μη θρηνήσουμε κάποιο θύμα στην οικογένειά μας. Καθόμουν στο μπαλκόνι και άκουσα ένα σφύριγμα, δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήταν. Κοιτάζω τριγύρω μου και βλέπω αριστερά μου μία σφαίρα. Τρομοκρατημένοι όλοι, τα παιδιά μου ήταν στο σπίτι. Αν μη τι άλλο, θα μπόρεσε να συμβεί κάτι κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε η ίδια, η «αδέσποτη» σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι της, την ίδια περίπου ώρα που είχε συμβεί τη τραγωδία με τον μικρό μαθητή στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών.

«Βρήκα τον κάλυκα στη βεράντα. Τον έχει συλλέξει η αστυνομία, η οποία κάνει την έρευνά της», πρόσθεσε η κάτοικος της περιοχής.

Ερωτηθείς εάν γνωρίζει αν το όπλο του περιστατικού στο σπίτί της ήταν ίδιου διαμετρήματος με αυτό που σκότωσε τον 11χρονο, απάντησε: «Νομίζω ότι το δικό μας ήταν από καλάσνικοφ».

Επίσης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα των ναρκωτικών, επισημαίνοντας ότι «οι άνθρωποι καθημερινά μπαίνουν στα λεωφορεία Β10, Α10 και βγαίνουν 100 άτομα από τα λεωφορεία και σωριάζονται όλοι στο έδαφος. Από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας δεν μπορεί να περάσει μητέρα με παιδιά από εκεί. Είναι οι άνθρωποι που πηγαίνουν να πάρουν τη δόση τους».

«Καθημερινά, κάθε πρωί, κάθε απόγευμα, χιλιάδες άνθρωποι έρχονται στο Μενίδι να πάρουν τη δόση τους», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι στο σημείο δεν υπάρχει παρουσία αστυνομικών για να παρέμβουν. 


real.gr
_