Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιάννης Kατσιαμάκας: Θα είμαστε καθηλωμένοι μισθολογικά για μία δεκαετία

Καταπέλτης κατά της Κυβέρνησης και τις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Άμυνας και Δημόσιας Τάξης ήταν πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ, Γιάννης Κατσιαμάκας, μιλώντας στο συνέδριο
των Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας.
Χαρακτήρισε ως εμπαιγμό τη στάση τους, λέγοντας πως είχαν στα συρτάρια τους το σχέδιο νόμου για το μισθολόγιο για σχεδόν έναν χρόνο και το απέκρυπταν και το παρουσίασαν στους συνδικαλιστές μόλις μία ημέρα πριν από τη συζήτησή του στη Βουλή, ζητώντας ανερυθρίαστα προτάσεις.
Είπε ο Γιάννης Κατσιαμάκας: "Αυτό δείχνει πώς μας αντιμετωπίζουν. Μας αντιμετωπίζουν σαν πολίτες Β΄ κατηγορίας και παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Το μεγαλύτερο ψέμα των υπουργών Άμυνας και Δημόσιας Τάξης είναι πως δεν θα υπάρξει καμία μισθολογική διαφορά, επικαλούμενοι την προσωπική διαφορά που είναι αέρας. Θα είμαστε μόνιμα καθηλωμένοι μισθολογικά για μια δεκαετία. Για εμάς παρά την προσβολή του κύρους της χώρας, είναι μονόδρομος η προσφυγή μας στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη μισθολογική αποκατάστασή μας -σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ- καθώς δεν μας σέβονται".


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια