Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι απόστρατοι αστυνομικοί στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία

Αναδημοσιεύομε από τη σελίδα του Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ/κής & Ελληνικής Αστυνομίας Ν.Λάρισας: Η ένστολη Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην πλατεία
Κολοκοτρώνη, ώρα 17.00' και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες,καθότι έβρεχε κατά διαστήματα,η συμμετοχή ήτο μαζική,ξεπερνώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Το παρών έδωσαν και οι Απόστρατοι της ΕΛ.ΑΣ. απ΄όλη την Ελλάδα,σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους ε.ε.συναδέλφους μας.




Ο Σύνδεσμός μας συμμετείχε στην ανωτέρω συγκέντρωση,μαζί με τους ε.ε.συναδέλφους της Ε.Α.Λάρισας και με επικεφαλής το Δ.Σ.της Ομοσπονδίας μας(Π.Ο.Α.Σ.Α).


Παράλληλα, οι Συνδικαλιστές Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί, είχαν καταλάβει τον προθάλαμο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και παρέμειναν σ΄αυτό έως και τις απογευματινές ώρες σήμερα (18-5-2017),όπως και αποχώρησαν,ύστερα από τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν από τους: Αναπλ.Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκο Τόσκα, Αναπλ. Υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Χουλιαράκη και της Βουλευτού του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και υπεύθυνη Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη,κ.Παναγιώτα Κοζομπόλη, ότι οι όποιες Μισθολογικές στρεβλώσεις του νέου Ειδικού Μισθολογίου θα τύχουν αντικείμενο επεξεργασίας και διαβούλευσης,σε συνεργασία πάντοτε με την Π.Ο.ΑΣ.Υ.



«Πόσο κοστίζει η ζωή του αστυνομικού, κύριε Τσίπρα», διερωτάται το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής σε ένα πανό που είχε αναρτήσει. Δίπλα σ΄ αυτό το μήνυμα υπήρχε και ένα με αποδέκτρια την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στα Γερμανικά!! 















http://saealarisas.blogspot.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια