Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δείτε εδώ τι μπορείτε να κάνετε εντελώς δωρεάν


Η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει μία επιτακτική ανάγκη να γίνονται δωρεάν ορισμένα πράγματα, όπως η εκμάθηση ξένων γλωσσών, για ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν.

Ήδη και οι ίδιοι οι δήμοι διοργανώνουν μία σειρά μαθημάτων και σεμιναρίων, αλλά και ομάδες που απαρτίζονται από εθελοντές δίνουν σε αρκετούς από εμάς αυτή τη δυνατότητα. Επιπλέον, πολλά δωρεάν σεμινάρια ή ακόμη και εκμάθηση διαφόρων προγραμμάτων προσφέρεται και μέσω ίντερνετ.

Δείτε τι μπορείτε να μάθετε και που πολλά πράγματα που θα σας προσφέρουν γνώσεις, αλλά και ευχάριστες στιγμές.

Δωρεάν μαθήματα στην Αθήνα
Παραδοσιακοί χοροί στους δήμους, μαθήματα για ένα σωρό χόμπι και δραστηριότητες σε πολιτιστικά κέντρα, σεμινάρια στο ΚΠΙΣΝ, θεατρικά εργαστήρια και πολλές ακόμη ευκαιρίες για γνώση και επιμόρφωση στην Αθήνα.

Δωρεάν μαθήματα online
Ζωγραφική για αρχάριους, μαθήματα πιάνου online, οδηγίες για επίδοξους φωτογράφους, μέχρι και… πλέξιμο είναι μερικές από τις δραστηριότητες, τα μυστικά των οποίων μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο.

Δωρεάν ιντερνετικά εργαλεία
Μάθετε τα SOS του προγραμματισμού στο ίντερνετ, πώς να επεξεργάζεστε φωτογραφίες, πώς να κατεβάσετε δωρεάν παρτιτούρες, πώς να διαχειρίζεστε καλύτερα τα χρήματά σας ή να ακούτε δωρεάν μουσική.

Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών
Υπάρχουν ιστοσελίδες που «τρέχουν» δωρεάν προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών, στα οποία θα προχωράτε με τους δικούς σας ρυθμούς και με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Δωρεάν ξεναγήσεις
Οι ξεναγήσεις του δήμου Αθηναίων σταμάτησαν για την καλοκαιρινή περίοδο (από φθινόπωρο πάλι), αλλά θα βρείτε αρκετές ομάδες που διοργανώνουν δωρεάν ξεναγήσεις στην Αθήνα αυτό το διάστημα.

Πηγή: in2life.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια