Έφυγε η ΠΟΑΣΥ από το ΓΛΚ - Ποιες διαβεβαιώσεις πήραν - Τί κάνουν από εδώ και πέρα

Διαβάστε την ανακοίνωση τής ΠΟΑΣΥ, ύστερα από την αποχώρηση των μελών της εκτελεστικής γραμματείας από την 24ωρη παραμονή τους στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και έξω από το
γραφείο του αναπληρωτή υπουργού, Γιώργου Χουλιαράκη:
Μετά τις διαβεβαιώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκου Τόσκα, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Χουλιαράκη και της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, κας Παναγιώτας Κοζομπόλη, ότι οι όποιες μισθολογικές στρεβλώσεις του νέου ειδικού μισθολογίου θα τύχουν αντικείμενο επεξεργασίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας, έληξε απογευματινές ώρες σήμερα η διαμαρτυρία μας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Δηλώνουμε προς πάσαν κατεύθυνση ότι εξ αρχής αποσκοπούσαμε και συνεχίζουμε να αποσκοπούμε στην ανεύρεση λύσεων επ' ωφελεία των συναδέλφων μας και όχι στο να διαδηλώνουμε για να διαδηλώνουμε.
Αναμένουμε την τοποθέτηση του κ. Χουλιαράκη από το βήμα της Βουλής και την τελική διαμόρφωση των υπό ψήφιση νομοθετικών διατάξεων.
Καλούμε όλους σε πλήρη εγρήγορση. Τελικός μας στόχος είναι η οφειλόμενη συμμόρφωση της ελληνικής κυβέρνησης στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και η επιστροφή των μισθών τουλάχιστον στα επίπεδα του 2012. Κάθε άλλη απόφαση θα μας βρίσκει απέναντι.
Δεν υποστέλλουμε τη σημαία του αγώνα, συνεχίζουμε με ενότητα και αποφασιστικότητα!
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος
_