Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθη ύποπτος για την πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους

Στη σύλληψη ενός άνδρας προχώρησαν σήμερα οι Αρχές για τη φονική πυρκαγιά στην περιοχή Μασιάρι του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων νομού Κορινθίας, που είχε ως αποτέλεσμα να
βρει το θάνατο ένας άνθρωπος και άλλοι δύο να τραυματιστούν.
Υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε), σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Κορίνθου, πέρασαν χειροπέδες σε έναν 28χρονο Έλληνα, τον οποίο θεωρούν ύποπτο για την πρόκληση της πυρκαγιάς από αμέλεια.
Ο 28χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Την ίδια ώρα, σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής μέσα σε χαράδρα στην περιοχή Αρτέμιδα, καθώς η σορός που εντοπίστηκε απανθρακωμένη δεν είναι δυνατό να αναγνωριστεί, ούτε να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα.
Πυρκαγιά - φωτιπά - Άγιοι Θεόδωροι - καταστροφές
Νωρίτερα, πληροφορίες έκαναν λόγο για μία ηλικιωμένη γυναίκα που δηλώθηκε ως αγνοούμενη, όμως επισήμως δεν επιβεβεαιώνεται ότι πρόκειται για τη δική της σορό και οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται.
Παράλληλα, δύο ηλικιωμένοι υπέστησαν ελαφρά εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου. Ένα σπίτι κάηκε ολοσχερώς ενώ άλλο ένα υπέστη υλικές ζημιές.
Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε δασική έκταση, ωστόσο οι πυροσβέστες κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο λίγες ώρες αργότερα. Πάντως μέχρι αυτή την ώρα στο σημείο παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.
Πυρκαγιά - φωτιπά - Άγιοι Θεόδωροι - καταστροφές

antenna.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια