Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τους έζωσαν τα φίδια ( στην κυριολεξία) στο Λιμεναρχείο της Καλαμάτας

Επιτακτική έχει γίνει πλέον η ανάγκη για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας σε ένα πιο σύγχρονο και λειτουργικό κτήριο.
Χθες, αναστάτωση προκάλεσε στο προσωπικό ένα φίδι, το οποίο είχε φωλιάσει μέσα στην κουζίνα του Λιμεναρχείου. Οπως μας είπαν λιμενικοί, μάλλον ήταν μια οχιά και όλοι όσοι την αντίκρισαν έμειναν άναυδοι για το πώς βρέθηκε εκεί. 
Βέβαια, πέρα από το... ατυχές περιστατικό, οι συνθήκες γενικότερα στο κτήριο δεν είναι και οι πιο ανθρώπινες για να εργάζεται κανείς εκεί ή να δέχεται κοινό. Αλλωστε φαίνεται και διά γυμνού οφθαλμού πως χρειάζεται επισκευές -αρκεί κανείς να μπει μέσα και να ανέβει την εσωτερική σκάλα που είναι σχεδόν έτοιμη να καταρρεύσει. Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας πάντως έχει εξαγγείλει ότι θα μεταφερθούν κάποιες από τις υπηρεσίες του Λιμεναρχείου στο κτήριο Λιμενεργατών, ώστε να ξεκινήσουν στο υπάρχον εργασίες αποκατάστασης. Μάλιστα, υπάρχει και σχετική απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, η οποία έχει επικυρωθεί από τον ίδιο το δήμαρχο. 
Ν.Κ.- eleftheriaonline.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια