Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιοι βουλευτές "κρύφτηκαν" από τους αστυνομικούς Κοζάνης

Ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου που αφορά τα ειδικά μισθολόγια, της σφαίρας που θα δώσει από ό,τι φαίνεται τη χαριστική βολή στον τόσο ταλαιπωρημένο οργανισμό της Ελληνικής
Αστυνομίας, επιχειρήσαμε να συναντηθούμε με τους βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης. 
Πρόθεσή μας, να τους ενημερώσουμε αναλυτικά για τις συνέπειες της ψήφισης του νομοσχεδίου, αφενός στη λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ., αφετέρου στις οικογένειές μας που τόσο έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από τις συνεχείς περικοπές. Επίσης, θελήσαμε να υπενθυμίσουμε τις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης, γιατί από ό,τι φαίνεται τα τελευταία χρόνια οι εκπρόσωποί μας έχουν αποκτήσει κοντή μνήμη, ή πάσχουν από σπάνια μορφή αμνησίας που διαγράφει όλα τα λεγόμενά τους προ της εκλογής τους. Εμείς όμως δυστυχώς για αυτούς δεν τα έχουμε ξεχάσει.
Πιστέψαμε ότι το να συναντηθούμε με τους βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης θα ήταν κάτι απλό. Τελικά μόνο εύκολο δεν αποδείχτηκε. Με μεγάλη προσπάθεια, συνεχείς επαφές και διαβουλεύσεις, κατορθώσαμε να συναντηθούμε με τους κυρίους ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Μιμη, ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ Θεμιστοκλη και ΚΑΣΑΠΙΔΗ Γεώργιο. Οι προσπάθειές μας δυστυχώς δεν είχαν αποτέλεσμα με τους κυριους ΝΤΖΙΜΑΝΗ Γεώργιο και ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟ Ιωάννη οι οποίοι επιδόθηκαν σε ένα ιδιότυπο κρυφτούλι, με συνεχείς ακυρώσεις και αλλαγές όσον αφορά τις ώρες και τους τόπους των συναντήσεών μας.
Γιατί ένας βουλευτής να κρύβεται πριν από την ψήφιση ενός νομοσχεδίου; Τι αποφεύγει; Μήπως δεν γνωρίζει τι ψηφίζει και τι συνέπειες θα επιφέρει στα «θύματά» του; Μήπως γνωρίζει και δεν έχει το θάρρος να τους κοιτάξει στα μάτια; Ή μήπως δεν τον ενδιαφέρει διόλου, αφού όπως πολύ καλά μάθαμε τα τελευταία χρόνια, η κομματική πειθαρχία έχει πλέον εξελιχθεί σε υπέρτατη αρχή της Δημοκρατίας; Όπως και να έχει, το μάρμαρο το πληρώνει ο ελληνικός λαός, ένστολος ή μη.
Κ. Βουλευτές,
Αφού δεν κατορθώσαμε έστω και την τελευταία στιγμή δια ζώσης να σας μεταφέρουμε τις ανησυχίες μας και να σας θέσουμε προ των ευθυνών σας αλλά και των δικών σας δεσμεύσεων, σας καλούμε έστω και δημοσίως μέσω των ενεργειών σας να αποφευχθεί η εισαγωγή τροπολογίας που αφορά το ειδικό μισθολόγιο των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, σε περίπτωση δε εισαγωγής του να λάβει χώρα από εσάς κάθε σχετική πρωτοβουλία με στόχο την άμεση απόσυρσή της ή την καταψήφισή της. 


      ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΛΙΑΚΟΣ Ζήσης
-Ο-
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΒΑΖΟΥΡΑΣ Παναγιώτης


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια