Αγωνιστικό Κάλεσμα από την Ένωση ΝΑ Αττικής

Διαβάστε το αγωνιστικό κάλεσμα της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής για την πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία της Τετάρτης: Συνάδελφοι, ο κόμπος έφτασε στο χτένι…. η Κυβέρνηση
κατέθεσε σχέδιο νόμου με τίτλο: «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του Ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις» που εμπεριέχει και το νέο ειδικό μισθολόγιο των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας.
    Από την άλλη όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένοι να εφαρμόσουν την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αλλά συνεχίζουν να  παρανομούν φέρνοντας ένα νομοσχέδιο που αφορά μισθολόγιο το οποίο δεν είναι στα επίπεδα του 2012 όπως προβλέπει η συγκεκριμένη απόφαση.
     Καλούμε όλους τους Συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρών στην Πανελλαδική Συγκέντρωση των ενστόλων  στην Πλατεία Κολοκοτρώνη την 17/05/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00.
          ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.                                                 

Για το Δ.Σ.
-O-                                                                               -O-
Πρόεδρος                                                                Γεν. ΓραμματέαςΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
_