Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τίμησαν Μεσσήνιους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. για τη διάσωση πολιτών στις πλημμύρες

Με εύφημη μνεία (επαινετική διάκριση) τιμήθηκαν με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, αρχιφύλακες Παναγιώτης
Γιαννουλέας και Σωτήρης Μαρκόπουλος.
Οι δύο αρχιφύλακες έδειξαν αυτοθυσία σώζοντας στις μεγάλες πλημμύρες, πέρυσι στις 7 Σεπτεμβρίου, 5 ανθρώπους οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί από τα νερά μέσα στα σπίτια τους, στην Καλαμάτα. Η βράβευσή τους έγινε το πρωί της Τρίτης στη Διεύθυνση, όπου σε ειδική τελετή ο διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας, αστυνομικός διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας και ο αστυνομικός διευθυντής Ηλίας Αξιοτόπουλος, απένειμαν τιμητικές πλακέτες στους δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.
Στο πλαίσιο της τελετής τιμήθηκε επίσης ο αστυνομικός της Τροχαίας Καλαμάτας Γιάννης Τσιμπίδης, για τη βοήθεια που προσέφερε σε πολίτες στις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου. Για την προσφορά τους ως εθελοντές αιμοδότες τιμήθηκαν ο πολιτικός υπάλληλος στο Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας Νικόλαος Κολλιόπουλος και ο αστυνομικός στο Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας Κώστας Σκαρπαλέζος, μετά από πρόταση της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Τα θερμά συγχαρητήρια του γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Πελοποννήσου, υποστράτηγου Δημήτρη Τριγώνη, μετέφερε στους βραβευθέντες ο διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας. 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια